ben 2000 de bilge adama gitmiştim. Benim zamanımda sistem mühendisliği falan yoktu. CATP ve OFIS egitimleri vardı. Win 2000 de ders goruyorduk. CATP nin anlamı turkce karsılıgı ileri seviye bilgisayar bilmemnesi gelirsitrme falanı filanıydı. Paket içeriği,
3DMAX, Web tasarımı, grafik tasarımı, ofis, network, donanım, visual basic, gibi gibi şeylerdi. Şunu soyleyeyım cok temel egitim veriyorlar. Web tasarımından ornek vermek gerekirse frontpage de resim ekle link ver vs. gibi seyler gosteriyorlar. Photoshop da uc bes efekt verdiriyorlar. DOnanım da ise aha bu hdd bu islemci sok tak bitti.
Eger kişi kendını geliştirmeyecekse oradan hicbir beklenti beklemesin. Benım gıtme amacım sertifikara ihtiyacım vardı. Verdiler 22 tane sertifika sagolsun kullanma fırsatı bulamadım. Onemlı olan sertifika degil bilgiymis.
Kısaca: Ben oraya okadar para verdigime pisman oldum cunku bana kattıgı hıcbırsey olmadı. Hatta photoshop da birkac fazladan dersi de ben vermistim
Bakırkoy subesıne gıtmıstım.
İkinci not: eğer bir kursa gitmek istiyorsanız mutlaka bilge adama gidin. Dİğer kursları da inceledim hicbiri bile adamın eline su dokemez.
Saygılar,