her zaman bağıra bağıra diyoruz.acaba hizmet alırken bilinçli bir tüketici olarak mı alım yaptınız yoksa 99999 gb alan 9999 gb trafik 1 tl diye başlıgı görup hemen aldanarak mı aldınız.
Hosting hizmeti veya bür tür hizmetleri vermek için önce alt yapı, bilgi birikimi ve güven gerektirir.
Biri çıkıp whmcms bir portal sonra 100 tl bir tema 100 tl ye bir marka tescil ile net.tr alıyor.
sonra avukatlarımız, binalarımız, sunucularımız, kabinlerimiz,elamanlarımız diyerek ortalıkta kurumsal hava atıyorlar , evdeki uyduruk bir pc ile ordan burdan aldıgı veresiye sunucular ile hizmet vermeye çalışan bir hevesli. Ne oluyor 2 yada 3 sunucuya ulaşınca sunucu giderleri aylık 1000 tl üzerine çıktıgında ve kapasitelelerini 4 ayda 5 tl ye hosting satarak doldurdukları için batıyorlar. Bir takım yalanlar ile sunucumuz yandı, saldırı aldık, gibi bahanelerler kesintileri atlatırlar. Sonunda servis sağlayıcı hop kardeşim borcun çok oldu diye sunuculara el koyar.Olan sizin gibilere olur, şuan forumda boyle çok kişi dolaşmakta.
tekrar söylüyorum
vergi levhası olmayan, bu sektörde 5 yıl üzerinde hizmet vermiş, arkdasında kimseyi mağdur etmemiş onca firma varken neden kendinize eziyet eder paranızı kaptırırsınız.
sonra buralara rahatlamak için küfürler eder bir bardak soğuk su içersiniz.
karaca,hostley,bilteksis, gibi onlarca boyle kişi geldi geçti.Birşeyi veriyorum demek ile vermek arasında çok fark var. Bu işler heves bir ego için değil, spor yapmak içinde değil
para kazanmak marka olmak koşuluyla uzun yıllar verilen mücadele ile kazanılır.
bakın hemen aşağıda kısa mesafe koşucusu mevcut o yuzden siz siz olun uzun mesafe gidenleri seçin gerekirse 5 katı para verin ama seçin sonra kimse sizi başkasına satmaz, devir etmez, kaybolmaz.
http://forum.iyinet.com/sirket-tanitim-ve-haberler/174137-soyernet-kurumsal-hizmetler-ltd-sti.html
devir ederek bu sıkıntıyı gören bir firmanın başlıgı mevcut, bu işler oyle hemen ayda milyarlar kazanacagınız bir sektör değildir.
Türkiyede halen gerek dc lerin hizmetleri gerek host satışı yapan ve alanların daha bilinçlenmesi gerek.
Parasının peşinde değil hizmetin peşinde olun. Türkiyede halen daha sağlıklı bir yapı oluşmuş değil.Belki ilerde bizlerde güvenirde tr lokasyon hizmet verebiliriz.