estğ. neden kusura bakayım.Burada tartışa tartışa doğruları buluyoruz.Ben asla buradaki konuşmlarımdan dolayı birine kin, nefret filan duymam.Eksiklerimiz vardır.Bu mesajlar sayesinde bunları görürüz ve tamamlarız.Bizi daha çok ileriye götürür diye düşünüyorum.Birde kuyruğuma takdığını düşünüyorum

Kuyruk acısı die die bende şüphelenmeye başladım vallahi kendimden : )
Neyse mesajına cevap vereyim dilersen.
Ben Mp3 dagitimi Yapan bir insani elestirmiyorum
benim forumda MMp3 yada film dagitimi yapan birini elestiren mesajim varmi hayir (zamaninda benim de vardi inkar eden yok)
O sahisi neden elestiriyorum : Dinime küfür eden müslüman olsa diye.
Benim yazdığım mesajın 5 üstüne bakarsan, sorduğun soruna kendin cevap vermiş olursun.Mp3 dağıtımı yapan kişinin emekden bahsetmeye hakkı yoksa, o arkadaş gelipde sanada hatırlatmazmı bunu ?
Aramizdaki Fark :
icimde banlanma korkusu yokki 8-10tane adsense accountu acma geregi duyayim
Ama kalkip binlerce sayfa spam yapip Banlanma korkumda yok {bilmeyerek sanirim kuyruguna bastimsa kusura bakma }
Bunun cevabını yine vereyim.Sanırımki yine show diyenler çıkacakdır.Ama en azından bu konuda kapansın.Benim kazancımı çok iyi bilen kişiler var aramızda.Zıpkın, trdownload, sohbetim, duyurbeni v.s. böle giden sanırımki 15 civarında insan.Bu insanlara bir çok şeyi elimden geldiğince anlattım ve anlatırımda bu güven meselesidir.Banlanma olaraksa, ben bu foruma bir şeyleri yazmamın ardından
NE YAZIKKİ hesaplarımdan bazıları banlandı.Bunun nedenide bu yukarıdaki şahsılar değildir.Neden olan şahsıda biliyorum.Hiçde sorun değil.Tek üzüntüm, bu mesajları okuyan insanların bende sitemi vermeyim düşüncesine dahada sıkı sarılacağıdır.Ama buda bir gerçekki; insanlar bazen bu tür yanlışları yapıyor.Neyse gelelim konuya.
Ben her ay 5 civarında sitenin, paralı- parasız optimizasyonunu yapıyorum.Paralı optime ettiklerimin bazıları kendi üzerime oluyor,bazende sıfırdan alıp, al-sat yapıyorum.Bunun dışında yaklaşık 15 civarında sitem kendime aittir.Hemen hemen hepsinin kendine ait hesapları vardır.Bunun nedenide ; her hesabın farklı şekilde takip edilmesidir.Yarın birgün satma durumunda, bu şekilde verilmesidir.Yabancı forumlarda, satmadan sonra yapılan ufak olaylarla insanların banlandığı hakkında bir çok yazı okudum.
A şahsı sitesini B şahsına veriyor.. B şahsı A şahsının kodlarını kullanarak satın aldığı sitede reklama devam ediyor ve hile yapıyor.. A şahsının eskiden google hesabında bu siteden kazanç vardı düşüncesi; googleyi banlamaya itiyor.
Ben bu düşünceler için açmışdım.Dersenki hiçmi banlanma korkusu olmadı içinde ? Tabiki oldu.Halada var.Her hesabımı açarken de var.Bunun sebebide hile yapdğımdan değil, acaba bugünde bir diyipde sitemi söylediğim arkadaşım sahte tıklama yapdımı ? Bir kanalımda, gösterimden çok tıklama varmı ?
İşde içimdeki ban endişeleri.
Senden bir de ricam var.Bana bir ithamda bulunmuş ve mesajının sonunda, spamcı demişsin.Bana bunu ispatlamak zorundasın.Şu spam sayfalarımı görmek, tüm forumla paylaşma isterim.