- Açılan Konu
- 30
bu link siteleri en çok eg-zotik site işlerine ve mp3 sitelerinin işlerine yarıyor başka sitelere hit göndermiyor.
www.Link100.net
www.Link100.net
hotweb' Alıntı:ben bir yerde eg-zotik bir sey gorunce oraya bir daha girmiyorum. Cunku sitenin konusuyla hic birebir olmadigini dusunuyorum, bir link sitesinde neden eg-zotik reklam yapilir anlamiyorum (eg-zotik link sitesiyse o zaman ok) bunu cocukca oldugunuda dusunuyorum.
Link100.Net' Alıntı:bu link siteleri en çok eg-zotik site işlerine ve mp3 sitelerinin işlerine yarıyor başka sitelere hit göndermiyor.
muratozcirpici' Alıntı:@hotweb
ben senin görüşüne katılmıyorum. yani niye bir eğlence sitesinin linki varsa onun için de bi eg-zotik sitenin linki olacak onun için de mp3 sitesinin linki olacak.
yani adı üstünde link sitesi bu. bence her şeye yer verilmeli diye düşünüyorum.
hotweb' Alıntı:Ilgili yerlerde olabilir link olarak, . Benim demek istedigim o eg-zotik bannerler. Onlara karsiyim ben sahsen.
hotweb' Alıntı:Ilgili yerlerde olabilir link olarak, . Benim demek istedigim o eg-zotik bannerler. Onlara karsiyim ben sahsen.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.