evet arkadaşlar bir sitede düzgün güvenilir bir arkadaşla sitesine ortak arayan bir arakadaşla ortak olmak istiyorum. eger öyle ortak arayan bir arkadaş varsa mesaaj ile veya msn ile ulaşilabilir email: [email protected]
![]() |
![]() |
mejas emil:'( bunlar ne ?
Bi konuda daha anlamamıştım bu arkadaşı burda da anlamadım. Klavyeden dolayıdır diye düşünmüştüm ama bu klavye heryerde " a " harfine basıyorda email yazarkenmi basmıyor ?
Arkadaşım sana " a " harfinin senin için yeri varmı yokmu onu sormadım ki ben. Benim dediğim şey bu harf heryerde basıyorda email yazarken neden basmıyor. Bak ilk başta seni yurtdışındandır klavyen farklıdır felan diye düşünmüştüm o nedenle yazdım zaten.
Ha ister " a " harfi senin için önemli olsun ister " b " benim için değişen bişe yok. Kusura bakma iyi ortak bulmalar sana.
evet bir önerim daha olçak mesela şü bölümda bilmem kaç kişi vardiye yaziyor o bölümün sonunuda konü bölümünün içine girdigimiz zaman şüşü üyeler var veya kuşar misafir üye var yazsa güzel olur bence
Bak bu diğer konuda yazdığın yazı işte burda ne demek istediğini bi türlü anlıyamadım. Neyse size iyi forumlar umarım bi gün yazı yazmayı öğrenirsiniz.
Bak bu diğer konuda yazdığın yazı işte burda ne demek istediğini bi türlü anlıyamadım. Neyse size iyi forumlar umarım bi gün yazı yazmayı öğrenirsiniz.
ilk okul terk sanırım arkadaş yazmayı öğretememişler tam
kötü bişeyler söylememi beklemiyosan hakaret etme senin insan gibi yaklaşman buysa öteki kim bilir nasil bak şöyle diyeçekdin oızaman senbenim yazdiklarimi okuyamiyosan cevapda yazamyaçakdin sen ingilizçe konüşan birine türkçe cevap veririsen zaten saçma biey olur ingilizçe bilmiyosan onla konüşmayaçaksin anladin öteki konu öteki konu diyosun bende merak ettim öteki konuda insnalarin anlamayaçagi ne yazdim yolla burayada bende göreyim
iTrader 0
Mesaj Sayısı 10 (yarısı bu konuda)
Açıkçası pek güven vermiyorsunuz hocam.
ne içtin sen ? neyin kafasını yaşıyorsun ?
valla benim kafam iyide sen her düzgün konüşani içmimi saniyosun seni analamak güç
valla benim kafam iyide sen her düzgün konüşani içmimi saniyosun seni analamak güç