BiLHost' Alıntı:
Ben direk şu şahıs diye gösterdim zamanında ama adım "Karalamacı" ya çıktı.Bunun tekrar olmasını istemiyorum.Forum üyelerinin nabzını tutuyorum şu anda.Zaten burayı sıkı takip edenler biliyor kim olduğunu.Ve herkes anladı bu şahsın ne mal olduğunu.Konuya gelecek birkaç yorumdan sonra tüm delillerle açıklayacam bu şahsı.
Merhabalar, değişik bir macera ile yine karşınızdayız

Yazmamak için çok ısrarlar aldım ancak kendinin
dün b*ktun bugün koktun olayına bakmayıp insanları "mal" diye hitap eden
Bilibilihost'un sahibi çok saygıdeğer yüce insan.
Küllenmiş olayları açıpta bizim üzerimizden prim yapmaya çalışmasan daha iyi olacaktı ancak bahsettiğin
"salakça" şeylere yanıt vermeden geçmeyeceğim.
*) Sen geçmişte forumda bana saldırı yaptı diyen lavuk değilmisin? Hatta DataCenter'a mail atmıştın bana saldırdılar diye ancak hala makinamız
UP
Eğer ki bir saldırı sözkonusu olsaydı çoktan ilişiğimizi keserlerdi.
İşte kanıt. Lütfen IP'i pingleyin: 217.172.168.163 (MAKİNA HALA UP)
TÜM SALDIRILARININ ve SORULARININ YANITLARINI AŞAĞIDA GÖREBİLİRSİN.
Demişsin ki,
size bir sorum olacak.Bir şahıs düşünün.Kendisine baya büyük bir firma süsü veriyor.Her yerde baya büyük sadece internet sektöründe değil gıda,inşaat v.b. diğer sektörlerde de faaliyet gösteren bir şirket olduklarından bahsediyor.Ama bunu bir türlü kanıtlamıyor.Kendisinden ne zaman belge istense bir şekilde Hallederiz Kadir misali kaçıyor.
*)
Saygıdeğer bilibilihost,
HİZMET ALDINIZDA FATURANIZ KESİLMEDİ Mİ?
YADA NE BİLEYİM GELDİNİZ BİZİ GÖRDÜNÜZ MÜ ÇOKMU KÜÇÜK GELDİK SİZE? MALESEF ANNEMİZİN YANINDAN YAPMIYORUZ BU İŞİ ÖZÜR DİLERİM O KADAR BÜYÜYEMEDİK .
Demişsin ki,
Sürekli uluslararası ortaklıklardan bahsediyor.Yurtdışındaki bir firmanın Türkiye bayisi olduklarını söylüyor.Firma ile iletişime geçince firmanın böyle bir bayisinin olmadığı ortaya çıkıyor.
*) EVET ALMAN INTERGENIA'nın YETKİLİ TÜRKİYE BAYİİSİYİZ. ANCAK BİZİ NE DİYE SORDUNUZ Kİ? EĞER SORACAK OLURSANIZ LÜTFEN ŞU MAİLİ VE İSMİ KULLANIN.
[email protected] - Dedicated Merkezi
KİM BUNLAR DİYE SORUN.
[email protected] (MSN & MAIL) Intergenia Satış Departmanından Frank ile görüşebilirsiniz.
Demişsin ki,
Bu şahıs her yerde müşteri sayısının hızla arttığından bahsediyor.Ama en az 3-4 gündür sitesinde bulunan ModernBill scriptinin 30 günlük deneme sürümü dolduğu için sitesinden hiçbir şekilde sipariş verilemiyor.
Birçok sipariş sistemini inceleme amaçlı test sürümlerini sistemimize kurduk. Bunun nedeni ise en esneği ve iyisini bulup hizmet vermek.
Ancak hiçbiri işimizi görmediği için
KOLAYPANEL adını verdiğimiz
TEKNOLOJİ HARİKASINI kodlamaya başladık. Belki size uzak bir kavram bu. ASP ve .NET teknolojilerini kullanıyoruz..
Demişsin ki,
Ve işin daha da komiği ve ilginci,bu şahsın aktif satış yaptığı sitelerinden birinin domaininin süresi doluyor ve domain şu anda godaddy tarafından pasif durumda park sayfasında bekletiliyor.
*) O DOMAİN ÜZERİNDEN AKTİF SATIŞ YAPTIĞIMI NEREDEN ÇIKARDIN

GEÇMİŞTE OLMUŞTU EVET İSMİ KULLANDIK ANCAK SEN HİÇ İYİNET FORUMUNDA
PORTALSERVİSLERİ DİYE İSİM GEÇTİĞİNİ GÖRDÜN MÜ EY YÜCE İNSAN bilibilihost ?
Bu arada rakiplerimin beni hergün takip ettiğini görmek inan çok sevindirici 
EĞERKİ AMACINIZ BİZ NASIL BU TEKNOLOJİYE ULAŞIRIZ İSE, SİZ YATIN UYKUYA, RÜYANIZDA BELKİ ERİŞME İMKANINI YAKALAYABİLİRSİNİZ
Demişsin ki,
Şahıs bazı yerlerde RIPE'a üye olduklarını ve kısa bir süre içerisinde kendi adlarına limitsiz IP dağıtabileceklerini söylüyor ama RIPE kayıtlarında böyle birşey görülmüyor.
*) EVET RIPE'A ÜYE OLDUK NİHAYET. EĞER SUNUCU SİPARİŞİ GEÇECEK OLURSANIZ GÖRÜRSÜNÜZ ALMANYADA VERİLEN MAX. 4 IP'LER VARKEN BİZ ARIN KURALLARINA GÖRE LİMİTSİZ IP VEREBİLİYORUZ. BİRYERİMİZDEN VERMİYORUZ IP'LERİ. RIPE'DAN ALIP VERİYORUZ
Demişsin ki,
Şahıs bazı yerlerde insanlara "Bunu da bilmezsen bu işi nasıl yaparsın anlamıyorum" gibi laflar sarfediyor.Ama işin sonunda karşı tarafın haklı olduğu ancak malum şahsın haksız olduğu ortaya çıkıyor.Şahısa bunları bilmeden nasıl iş yaparsın diye sorulduğunda da cevap alınamıyor.
*) NE SORDUNDA YANIT ALAMADIN ÇOK MERAK EDİYORUM İNAN. BİZİM HAKKIMIZDA YAZILAN HERŞEYE YALANSIZ VE KURALLARA UYGUN OLARAK YANIT VERDİK.
SON OLARAK EKLEMEK İSTEDİKLERİM...
Hiç gereği yokken böyle 1 topic açan biri, küllenmiş hesapları alevlendirmeye çalışan biri,
sadece bizim üzerimizden prim yapmaya çalışıyordur. Her aklı-selim insan anlar bunu çünkü biz ne size saldırdık nede hakkınızda 1 yerde yazı yazmadık
Elbette "karalamacı"sınız çünkü sen hiç benim gidipte X firması hakkında şöyle böyle diye yazdığımı gördünmü? Ben seni çok gördüm.
HER GİTTİĞİM FORUMDA TAKİP EDİYORSUN BİZİ
"EĞER YOLUMUZDAN YÜRÜMEK İSTİYORSAN BU ŞEKİLDE DEĞİLDE, İŞİ ÖĞRENME NİYETİYLE GEL"
BÜTÜN BUNLARA EK OLARAK, PORTALSERVİSLERİ DOMAİN ADRESİNİ İSTEMEDİĞİMİZ İÇİN PEŞİNDEN KOŞMUYORUZ.
DİLERSEN DOMAİNİ SEN RE-NEW YAP BİRAZ SATIŞ YAPARSIN HA? 
PORTALSERVİSLERİ BİR EFSANEYDİ ARTIK BİTTİ.
KLAVYEYİ KULLANMAYI BİLENİN HOSTİNG SATTIĞI ÜLKEMDE HER SANİYE YENİLENMENİN ZORUNLU OLDUĞUNU HEPİMİZ BİLİYORUZ, FARKINDAYIZ. Bu yüzden artık üzerimizdeki ağırlıkları bir bir atmaya başladık..
Herkesten rahatsız edici yazım için
özür dilerim. Ancak kusura bakmayın
kaşınanı kaşırım. Hiç gerek yokken, paşa paşa 3 haftada 26 sunucuya eriştiğimiz DataCenter'ımızdan bol bol satış yaparken gelip forumda bize saldırmana anlam veremedim.
SANIRIM YENİ KAMPANYA YAPACAKSIN O YÜZDEN BİRAZ REKLAM OLSUN DEDİN
Son olarak biz kimmiyiz? İşte sorularının yanıtları.
*) 1 Ocak 2007'de Almanyaya DataCenter açacak olan firmayız.
*) Malesef ki sahibinin çift üniversite bitirdiği bir firmayız.
(N. Sinan GÜNAY - Marmara İngilizce Öğretmenliği / Anadolu Üniversitesi İşletme 3. sınıf)
*) ALMANYADA LİMİTSİZ IP VEREN İLK VE TEK FİRMAYIZ
*) ALMANYAYA İLK cPANEL GETİREN FİRMAYIZ (geçmişte cPanel lisanslarını test lisansı olarak deniyorduk ancak artık cPanel NOC partner olduk - Logomuzu cPanel'da görürsünüz zaten)
*) 1 ülkede 1 DC'de 1 sunucu ile hizmet vermiyoruz özür dileriz
Bir ara sizin aktif satış yaptığınız sitenizin bandwidth'i dolmuştu Saldırı demiştiniz. Gelin size LoadBalance sunucularımızdan 1 alan verelim ne dersiniz? CISCO E151 firewall arkasındaki makinalarımızdan. (Sadece firewall'ımız senin 1 yıllık sunucu masrafın)
Her yönümüzde bilibilihost firmasından üstün olduğumuz açık. Kendinden büyükleri sorgulama olur mu? Evine git aç bilgisayarını biraz daha araştırma yap sonra gel hosting sat.
Hadi bakalım görelim yazacağın saçmalıkların devamını
Diğer herkesten verdiğimiz geçici rahatsızlıktan dolayı özür dilerim. Sonuç olarak sineğin uçarken çıkardığı ses bile sessiz sakin bir mekanda huzuru bozar değil mi?
İyi çalışmalar
(Sözüm sadece ekmeğinin peşine düşmüş, elaleme çamur atıp prim yapmaya çalışmayan delikanlı gibi çalışan için geçerlidir)