Bir yazıya ne kadar etiket vurabiliriz? misal 10 kelime vurulabilir diyelim uygun olanı budur, fakat ben 100 etiket vurdum ama hepsi konu ile alakalı, bu birinci sorumdu ikinci sorum bu ekitek olayı seo ya etki edermi?
![]() |
![]() |
Etki eder fakat sayfanın üstünde link olarak durmasından daha ziyade sayfada meta keyword olarak atanması daha iyidir.
Anahtar kelimeler genelde kelime olarak değilde karakter uzunluğu olarak kısıtlanır.Tavsiyeler 260 karakterle sınırlı olmasından yana.
Herşeyin fazlası zarar diyen ata sözümüz keyword'lar içinde geçerli.
Fazlası zarar,etiketler konu hakkında ipucu veren kelimeler olmalıdır,100 etiket demek konuyu baştan sona yazmak gibi birşey olur
İyi günler dilerim.
Babam sürekli tekrar etmesi bir hatamıdır? kelimelerin arasına "," koymalıymıyım? Ve her kelimenin ilk Harfini büyükmü yazmalıyım?Benim Babam'a Dair Babama Dair Canım Babam Herşey İçin Teşekkürler Baba Bu Adam Benim Babam Babamız Babam Ve Oğlum Affet Baba Şiir
Bir yazıya ne kadar etiket vurabiliriz? misal 10 kelime vurulabilir diyelim uygun olanı budur, fakat ben 100 etiket vurdum ama hepsi konu ile alakalı, bu birinci sorumdu ikinci sorum bu ekitek olayı seo ya etki edermi?
tşkler bilgilendirdiğiniz için:hmmm:
Bir sorum daha olacak: Peki Metayı şöyle birşey yapsam hatalımı olur?
Babam sürekli tekrar etmesi bir hatamıdır? kelimelerin arasına "," koymalıymıyım? Ve her kelimenin ilk Harfini büyükmü yazmalıyım?
Benim Babam'a Dair Babama Dair Canım Babam Herşey İçin Teşekkürler Baba Bu Adam Benim Babam Babamız Babam Ve Oğlum Affet Baba Şiir
Benim,Babam'a,Dair,canım,Herşey,Teşekkürler,Bu,Oğlum,Affet,Şiir