arkadaşlar büyük bir ihtimalle haftaya kaldı en erken pazartesi bir gelişme olur onun dışında sanmıyorum olacağını
arkadaşlar büyük bir ihtimalle haftaya kaldı en erken pazartesi bir gelişme olur onun dışında sanmıyorum olacağını
haklısın gelen giden yok pazartesiyide bekleyeim gelmese google geri dönelim bakalım bu kadar bekliyoruz inş beklediklerimize değer.
ben bu gün mail çetim adsense ye ama bilmiyorum cevap gelmedi hala mailime cevabıda sanırım pazartesi alıcam :S bekliyoruz bakalım zaten birazdaha beklersek diğer ödeme ile beraber alırız herhalde ödemeyi ne dersin
İş bankası kullanmaktayım sanıyorum aynı sorun benim başıma da gelecek . Henüz bana onay parası yatmadı allah kerim.
Zorunlu olarak iş bankası kullananlardanım
valla mail attım ama mailede cevap gelmedi napıcaz bilmiyorum bu aptal bankanın yüzünden hep yaaa
Bunu neden söylediğimide belirteyim; arkadaşımın 1000 ytl civarı birikti hesabında, üye olurkende ev adresini vermişti...Hesabında çok para birikenler bu tarz sorunlar yaşayabiliyorlar. Google'dan da kaynaklanıyor olabilir belki.