yetti artık, insanların çarlarımı çalmasından, vps lerin hizmetlerinden, insanların havalarından, BIKTIM, YA ARKADAŞIM OLAYA BAK VPS ALDIK SİTEYE ONLAR GİRİYOR BİZİMKİLER GİREMİYOR İŞE BAK? (ONLAR: VPS DESTEK)
adını vermiyeyim artık bilen bilir pack bile bozuk şimdiye 20 30 onlineyi bulacak server 0 online, kahretsin ya., bırakıyorum hergün işe gidip çalışıp para toplucam, forum kurucam yeter artık çocukca 40tl yatırıp geri iadesi olmayan bir şirketmi olur bu konuyu silemezsiniz iyinet moderatörleri> nefretimi anlatıyorum söz sende yerinde zaten :hasta: 4-5 ay çalışıcam vb Orji, VBSEO alıcam görücek herkez kim kimi geçiyor
sinirlerim bozuldu iyice ya, sabahtan beri. sabah 5 te uyandım, baktım kurdum okadar nacivatı bi baktım 2 saat geçti 0 oyuncu :S, oyunda başlangıç ayarları bile yok host vermediler
normal tabi., zorla istemezsen vermezler, artık pc de oturmuyacam gider tv mi açarım, sinema tv kanalımı açarım, oturum oh dünya kebap. *** *** olsun böyle hayata, arada keşke abd de doğan bir çocuk olsam diyorum.(siyasi konularla alakası yok) sadece bazı türk vatandaşları biraz yavaş akılları geç davranıyor,(ALINMAYIN lütfen.). görüşürüz iyinet.
:ağla:
ha bu arada bugun tost yedim sucuklu kaşarlı. elveda
arada bir foruma bakarım görüşürüz 
adını vermiyeyim artık bilen bilir pack bile bozuk şimdiye 20 30 onlineyi bulacak server 0 online, kahretsin ya., bırakıyorum hergün işe gidip çalışıp para toplucam, forum kurucam yeter artık çocukca 40tl yatırıp geri iadesi olmayan bir şirketmi olur bu konuyu silemezsiniz iyinet moderatörleri> nefretimi anlatıyorum söz sende yerinde zaten :hasta: 4-5 ay çalışıcam vb Orji, VBSEO alıcam görücek herkez kim kimi geçiyor
sinirlerim bozuldu iyice ya, sabahtan beri. sabah 5 te uyandım, baktım kurdum okadar nacivatı bi baktım 2 saat geçti 0 oyuncu :S, oyunda başlangıç ayarları bile yok host vermediler
:ağla:
ha bu arada bugun tost yedim sucuklu kaşarlı. elveda