Birde Türkler Derler :)

C
captainzap
Misafir
benim söylemek istediğim şey google reklamının yanına resim koymanın yasak olmayacağı fakat bu ilk mesajda verilen sitede reklamdan başka birşey yok. o tür siteler tabiki banlanmalı ama benim üstte vermiş olduğum sitede bir üstte birde altta var bu olay ortada tamamen ziyaretçiler için yapılmış yararlı bir içerik mevcut

zaten ilk site google ın çöp site diye tabir etttiği olaya giriyor banlanmalı bence

0
Onaylı Üye
Üye
yasak olan yanına resim koymak değil, "Todays Submissions", "Yesterdays Submissions" gibi başlıklar altına reklamı koymak.

0
Onaylı Üye
Üye
pembekedi' Alıntı:
bu yasak degil ki? benim bildiğim kadarıyla. daha önce de böyle siteler gördüm. burdaki sorun sadece üç tane aynı reklamın bi sayafada kullanılması olabilir ki onun hakkında pek bilgim yok yani aynı sayfaya kaç tane aynı boyut ve şekilde reklam koyulabiliyo?
aynı sayfaya üç reklam yerleştirebiliyorsunuz aynı anda

0
Onaylı Üye
Üye
pembekedi' Alıntı:
bu yasak degil ki? benim bildiğim kadarıyla. daha önce de böyle siteler gördüm. burdaki sorun sadece üç tane aynı reklamın bi sayafada kullanılması olabilir ki onun hakkında pek bilgim yok yani aynı sayfaya kaç tane aynı boyut ve şekilde reklam koyulabiliyo?

yanlışın var aynı sayfaya en fazla 3 reklam ve bu reklamlarda farklı boyut olacak aynı reklam kullanırsan gösterimde dengesizlik yapıyor ve kuralllara aykırı oldugunu söylüyorlar:

0
Onaylı Üye
Üye
Cemyilmaz ve smpx aynen katılıyorum size arkadaşlar atarlar bakmazlar isterseniz deneyin:)

0
Onaylı Üye
Üye
Başlığı hiç sevmedim.
Dandik olarak düşündüğünüz her olayın yanına TÜRK kelimesini koyuyorsunuz..

Bu ne biçim Türklük anlamıyorum.

0
Onaylı Üye
Üye
2006 mayıs ayındaki konuya arkadas yazınca konu bir anda gündeme oturdu :D

0
Onaylı Üye
Üye
resmini çeken varmı ? ben göremedim eski halini şuanda da sitede reklam yok

0
Onaylı Üye
Üye
Başlığı hiç sevmedim.
Dandik olarak düşündüğünüz her olayın yanına TÜRK kelimesini koyuyorsunuz..

Bu ne biçim Türklük anlamıyorum.

iyi de alakayı çözemedim:)bu başlığı fi tarihnde açmıştım aylar önce
hayalet avcıları iş başında yine. hortlatmışlar neyse sağlık olsun:)

dikkat edersen " Bir de Türkler derler " demişim. yani alakayı çözebilirsin aslında
neyse baylar eski konuları hortlatmayalım:)

0
Onaylı Üye
Üye
Eee favoritescim naparsın :) Google banlaya banlaya adam bırakmadı. Eskileri uyandırıp eğleniyor çocuklar. :) Yeni gündem yok... :)

Geri