www.islamforumu.com sitesinin sahibi benim.. o sitenin aylık maliyeti bana 12 ytl.. o reklam sitenin kendi hosting maliyetini çıkarması için kondu.
yapılan eleştirilere bakıyorumda..
bu eleştirileri yapanların daha önce attığı mesajlara ve kendi sitelerinede baktım..
onlara birkaç soru soruyorum..
neden çocuk uygun-değilgrafisi içeren siteleri eleştirmediniz?
neden 24 saat insan ahlakını bozma amaçlı yayın yapan siteleri eleştirmediniz?(ki bu eleştirileri yapanların bu tip siteleri var.. ben hedef göstermemek için sitelerinin isimlerini vermiyorum)
neden ahlaki yozlaşmayı eleştirmediniz?
neden liseli kızların etek altı fotoğraflarını yayınlayanları, kendi karısının yatağında resimlerini çekip internete dağıtanları eleştirmedinizde..
islamforumu.com daki bir reklamı eleştirdiniz..
ben dindar değilim ama toplumdaki yozlaşmayı insanların islami ahlaktan uzaklaşmasına bağladığım için bu tip siteler aklıma geldi ve yaptım..
orda helal-haramdan bahsedenler.. kendisi helal para kazanıyo mu? diye kendisine sormadan eleştiriyorsa.. bu yaptıkları kerhanede namustan bahseden hayat kadınlarına benzedikleri anlamına gelir..
işte içinde "islam" kelimesi geçen herşeye saldırma refleksiyle donanmış bu gerçek şerefsizlerin.. islamforumu.com ve benzeri sitelere adeta bir kan davası güttüğü ve saldırmak için bahane kolladığı apaçık görülüyor.. bu forumu okuyan herkes bu eleştiriyi yapanın eski attığı mesajlara bakıp ve sahip olduğu sitelere bakıp kendisinin ne mal olduğunu apaçık görebilirler..
islam düşmanlarının sorduğu(Allah kendisi gibi bir Allah yaratabilir mi? gibi) abuk sabuk soruların cevabının verilmesi neden birilerinin bi tarafını acıttı.. Neden islama saldıranların çenesinin kapatılması birilerinin böğrüne oturdu?
Neden islamiyetgercekleri.org gibi sitelerin (fake translation, impact resolution gibi taktikler kullanarak) attığı iftiralara cevap verilmesi birilerinin kanına dokundu?
terbiyenizi takının.. asıl şerefsizler.. kendi şerefsizliklerini görmeyip veya örtbas edip, başkasına çamur atarak yükselmeye çalışanlar, nietzche mantıklı gerizekalılardır..