İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

bitmiyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
I

inventory

Misafir
http://www.islamforumu.com/

Bakın bu sitenin sahibi müslüman olduğunu legalpara ediyor ve bir islam sitesi açmış, ama ne yazıyor orada? Sitemizin daha uzun ömürlü olması için her girdiğinizde tıklayın ulan bu ne biçim müslümanlık! haram para derdinde bir insan, bence bu siteninin sahibinin dinle filan işi yok amacı sadece para kazanmak, böyleleri insanı dinden, imandan soğutuyorlar, günah be şu ramazanda ama anlayacak adam nerde..

excoder

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
müslümanlıkla reklama tıklatma arasındaki ilişkiyi bulamadım :) bulan varsa yardımcı olsun...

I

inventory

Misafir
excoder' Alıntı:
müslümanlıkla reklama tıklatma arasındaki ilişkiyi bulamadım :) bulan varsa yardımcı olsun...

sence o para helal mi? kara cahillik ve dini konulardaki bilgisizlik ülkemin temel sorunu, neyse ben görevimi yaptım ve google'a mailimi attım, umarım aklı başına gelir.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inventory' Alıntı:
sence o para helal mi? kara cahillik ve dini konulardaki bilgisizlik ülkemin temel sorunu, neyse ben görevimi yaptım ve google'a mailimi attım, umarım aklı başına gelir.
Abartma fazla bence. Helal olmasa bile dini kolardaki bilgisizliğe bağlayamazsın. İslam dininin en büyük özelliği, hoşgörüdür. Bu senin kadar bilgili birinde yoksa, başkasında olmasını bekleyemeyeceğin gibi, ülkeyide eleştiremezsin..

I

inventory

Misafir
trextra' Alıntı:
Abartma fazla bence. Helal olmasa bile dini kolardaki bilgisizliğe bağlayamazsın. İslam dininin en büyük özelliği, hoşgörüdür. Bu senin kadar bilgili birinde yoksa, başkasında olmasını bekleyemeyeceğin gibi, ülkeyide eleştiremezsin..

ülkeyi eleştirmedim, bir daha oku ama seninde dediğin gibi bu para helal değil, bunu bilirim ben, islamda haram ve kul hakkına hoşgörü yoktur bunu da ekleyeyim.

DarK

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inventory' Alıntı:

zaten foruma takılan bi insan nomak78 . adsensede neyin yasak olduğunu biliyordur elbet. ama senin bu şekilde kimsenin dini inancını yargılamaya hakkın yok.. madem hile yaptığını düşünüyorsun yaptığın gibi googleye mailini atarsın beklersin.

D

discoface

Misafir
inventory' Alıntı:

insanları google a şikayet etmek mi görevin?

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inventory' Alıntı:
ülkeyi eleştirmedim, bir daha oku ama seninde dediğin gibi bu para helal değil, bunu bilirim ben, islamda haram ve kul hakkına hoşgörü yoktur bunu da ekleyeyim.
ADsense ve kurallarına dini yaklaşım hakkında fetva ver istersen. Bu yaptığı doğru değil ama bunun haram ya da helal oluşuna sen karar veremezsin. Dini bilgin ne kadar olursa olsun sen veremezsin. Neyse bu konular çok açılıyor, Siz görevinizi yapın ama insanları "recm" etmek için böyle konular açmayın..

I

inventory

Misafir
valla hepinizi kendi halinize bırakıyorum bu kadar cahil insan sürüsünü hiç bir arada görmemiştim ;) hadi eyw, örümcek beyinli haram para delileri ;)

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
inventory' Alıntı:
valla hepinizi kendi halinize bırakıyorum bu kadar cahil insan sürüsünü bir arada görmemiştim ;) hadi eyw, örümcek beyinliler ;)
Peki sen müslüman olduğuna eminmisin?

(Ramazandayız ve oruçluyuz çoğumuz)

D

discoface

Misafir
inventory' Alıntı:
valla hepinizi kendi halinize bırakıyorum bu kadar cahil insan sürüsünü bir arada görmemiştim ;) hadi eyw, örümcek beyinliler ;)

forumdan gidiyorsun heralde bu sözlerinden o anlaşılıyor. sevindim doğrusu bir ispiyoncunun daha forumu terk ediyor olmasına.
cahilim örümcek beyinliyim yeter ki git :)

W

webkolik

Misafir
Madalyalık bi kişi daha. Git google şubesine sana madalya taksınlar. Üstün hizmet madalyası :D

Uurz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bi de biz madalya takalım hep beraber :)

N

nomak78

Misafir
www.islamforumu.com sitesinin sahibi benim.. o sitenin aylık maliyeti bana 12 ytl.. o reklam sitenin kendi hosting maliyetini çıkarması için kondu.

yapılan eleştirilere bakıyorumda..

bu eleştirileri yapanların daha önce attığı mesajlara ve kendi sitelerinede baktım..

onlara birkaç soru soruyorum..

neden çocuk uygun-değilgrafisi içeren siteleri eleştirmediniz?
neden 24 saat insan ahlakını bozma amaçlı yayın yapan siteleri eleştirmediniz?(ki bu eleştirileri yapanların bu tip siteleri var.. ben hedef göstermemek için sitelerinin isimlerini vermiyorum)
neden ahlaki yozlaşmayı eleştirmediniz?
neden liseli kızların etek altı fotoğraflarını yayınlayanları, kendi karısının yatağında resimlerini çekip internete dağıtanları eleştirmedinizde..

islamforumu.com daki bir reklamı eleştirdiniz..

ben dindar değilim ama toplumdaki yozlaşmayı insanların islami ahlaktan uzaklaşmasına bağladığım için bu tip siteler aklıma geldi ve yaptım..

orda helal-haramdan bahsedenler.. kendisi helal para kazanıyo mu? diye kendisine sormadan eleştiriyorsa.. bu yaptıkları kerhanede namustan bahseden hayat kadınlarına benzedikleri anlamına gelir..

işte içinde "islam" kelimesi geçen herşeye saldırma refleksiyle donanmış bu gerçek şerefsizlerin.. islamforumu.com ve benzeri sitelere adeta bir kan davası güttüğü ve saldırmak için bahane kolladığı apaçık görülüyor.. bu forumu okuyan herkes bu eleştiriyi yapanın eski attığı mesajlara bakıp ve sahip olduğu sitelere bakıp kendisinin ne mal olduğunu apaçık görebilirler..

islam düşmanlarının sorduğu(Allah kendisi gibi bir Allah yaratabilir mi? gibi) abuk sabuk soruların cevabının verilmesi neden birilerinin bi tarafını acıttı.. Neden islama saldıranların çenesinin kapatılması birilerinin böğrüne oturdu?

Neden islamiyetgercekleri.org gibi sitelerin (fake translation, impact resolution gibi taktikler kullanarak) attığı iftiralara cevap verilmesi birilerinin kanına dokundu?

terbiyenizi takının.. asıl şerefsizler.. kendi şerefsizliklerini görmeyip veya örtbas edip, başkasına çamur atarak yükselmeye çalışanlar, nietzche mantıklı gerizekalılardır..

D

discoface

Misafir
eger hala "sitenin devamlılığı için hergün birkez tıklayın" yazısı duruyorsa, bence hemen o yazıyı kaldır.(dostça bi tavsiye bu) çünkü konuyu açanlar şikayet etmişler seni google a. google siteni inceleyecektir.
ayrıca o yazı senin google dan atılmana sebep olabilir hergün aynı ip lerden tıklanması nedeniyle. sonuç olarak ben bu tip islami sitelere yandaş oldugumdan google reklamına tıkladım 2 kez :D

S

Senbul

Misafir
inventory' Alıntı:
haha cahiller ;) neyse yazmıyorum, hadi eyw.
Buradaki insanlatr cahil hemde kara cahil ; sen git cahil olmayanların oldugu yerlere takil ;
hadi bakalim uza...kimseyi zorla tutmuyoruz burada beyenmıyorsan girmezzsin olur biter.....

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.