Merhaba öncellikle aklımdaki proje anlatmadan önce hiç bir maddi gelir beklemeden acıcağım.Elimde epey bir döküman var kendi yazdıklarım da dahil bulduklarım türkçe ingilizce üzerine makaleler lazım olur diye saklıyorum.Bilgisayar teknoloji ve günlük yasama dağır kısisel gelişimlerle vb. ilgili dokumanlar var elimde . Bunun için bir site acmayı dusunuyorum. Ama hangisi olsun karar veremiyorum . Blog en son tercihim cunku kullanıcılar biribirleriyle rahat iletişim kuramaz.
Ne yapsam karar veremiyorum site acsam hangi sistemi onerirsiniz ? Forum olucaksada artık sıkıldım surekli vbulletin mybb filan görmeyi farklı kullanılmayan sistem onerinizi alabilirim .
Öyle sürekli güncel bilgisayar haberleri paylaşmayağım sadece genel makaleler olcak.Çözdüğüm sorunları anlatıcağım bir platform olusturcam.
Aslında güzel bir site olursa ordada paylaşımlarımı yapabilirim tabi ama gerçekten aktif olarak kullanılan bir sey olması şartı ile.Ücret filan istemem sadece dediğim gibi sadece aktif güzel düzgün bir ortam olması yeterli.
Ne yapsam karar veremiyorum site acsam hangi sistemi onerirsiniz ? Forum olucaksada artık sıkıldım surekli vbulletin mybb filan görmeyi farklı kullanılmayan sistem onerinizi alabilirim .