İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Blog , forum , portal Hangisi ?

Msmq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Merhaba öncellikle aklımdaki proje anlatmadan önce hiç bir maddi gelir beklemeden acıcağım.Elimde epey bir döküman var kendi yazdıklarım da dahil bulduklarım türkçe ingilizce üzerine makaleler lazım olur diye saklıyorum.Bilgisayar teknoloji ve günlük yasama dağır kısisel gelişimlerle vb. ilgili dokumanlar var elimde . Bunun için bir site acmayı dusunuyorum. Ama hangisi olsun karar veremiyorum . Blog en son tercihim cunku kullanıcılar biribirleriyle rahat iletişim kuramaz.

Öyle sürekli güncel bilgisayar haberleri paylaşmayağım sadece genel makaleler olcak.Çözdüğüm sorunları anlatıcağım bir platform olusturcam.
Aslında güzel bir site olursa ordada paylaşımlarımı yapabilirim tabi ama gerçekten aktif olarak kullanılan bir sey olması şartı ile.Ücret filan istemem sadece dediğim gibi sadece aktif güzel düzgün bir ortam olması yeterli.

Ne yapsam karar veremiyorum site acsam hangi sistemi onerirsiniz ? Forum olucaksada artık sıkıldım surekli vbulletin mybb filan görmeyi farklı kullanılmayan sistem onerinizi alabilirim .

umit_agdeniz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
24
blog diyorum ben,
forumlar bitiyor artık ha özgün olacağı için kaliteli bir yer oluştırabilirsin bu seferde üyelere modlara yetişmen gerekecek.ben forum işine tövbe ettim yıllar önce.zırt pırt istekler geliyor.şu şöyle olsun bu böyle olsun vs yapım gereğide "amaan boşver" diyemiyorum ve kapadım siteyi.
portal işi de bir yerlere gelebilmen için baya emek harcaman gerekir

Msmq

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
tesekkurler arkadaslar...en iyisi blog sanırım.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.