merhabalar blogumda cok fena planlarım var fakat saglam bi blog bilen biri lazım bana bloggerda abilik yapacak özelden konusabilecegim birisi lazım iyiligi seven dindar biri bana blog hakkında yardımcı olacak abi arıyorum eger bole biri varsa ulasırsa bana cok sevinirim blog uzerinden cok fena bi planım var hitin dibine vuracagım planlmam iyi giderse herseyi tam bilmedigim için hatta yarımda bilmıyorum o yuzden iyi bi blogger bilen birini arıyorum biri cıkıp ulasırsa bana cok sevinirim. neleri nasıl yapacagımı soracam gibi fikir alıcam flana gibi daha sonra ilerde domain host işlerinede giricem onlarlada bilgili olursa dahada sevinirim onlardada yarıdan az bilgiye sahibim herseyi ogrenmek istiyorum agustosdada web tasarım acıkdan liseye baslıcam internetten para kazanmalar hakkında cok fena fikirlerim oluyor ama uygulamada sıkıntım var sadece bole biri varsa ve Bursa'dan olursa ozelde de konusabilcegim biri olursa daha cok mutlu olurum bu işlerden iyi anlıyan bi abiye ihtiyacım var bursadan olmasada telefon skype falan iletişim aletleri ile bile abilik yapsa cok iyi olur yardımsever kişilerin bana ulasmasını istiyorum lutfen skype den veya pm den
İyi Forumlar.
İyi Forumlar.