Çok tartışılması gereken bir konu, bende dolu taraftan mı boş taraftanmı bakarak düşüncemi yazsam bilemedim. İkisinide yazıyorum
Dolu taraf:
Bir google hizmeti olarak blogger, seo konusunda gayet başarılı, gel bu bizim adam gibi bir durum söz konusu. Bu yandan
basit kelimelerde ilk sayfada oluyor, ve aslında blogger'ın seosundan da kopya çekmek gerekir, header bilgileri, kendi şablonlarının html içeriği gibi ve ayrıca adsense konusunda da sıkıntı yaşamadan kabul görüyorsunuz ve kazanmaya başlıyorsunuz. Gayet iyi sayılır, bir blog açım konu yazsan ne kaybedersin?
Boş taraf:
Blogger ücretsiz bişey, blogger kullananlar bilir, sürekli blog açarsınız, açıp durursunuz, diziler için filmler için bilgisayar oyunları için, ben ki wordpress taraftarıyım benim bile 14 tane blogger'ım varmış
bu sürekli açılan blogların biri yada birkaçı tutabilir. Ücretsiz olduğu için aç babam aç, biri tutunca da aa bak işte blogger mükemmel seosu var. Ayy bak ilk sıradayım gibisinden.
Peki diğer bloglara ne oldu, (pageview 2 olan)
sadece internetteki boşluğu dolduran bir blog açmışsın ve o tutmuş, webmaster kelimesi gibi rekabet dolu bir kelime üzerine blogspot kimse açmaz diye düşünüyorum. (inanamadım ya 14 tane varmış benimde
bunlardan 2'i tutmuş günlük 3-4 dolar getiriyor )
---
Durum ortada yazıyı birince boş tarafa bakasım geldi. Sonuç olarak, sermayesiz kazanç diyebiliriz:alkış: