C
constantine
Misafir
Bence linklerinizi kaldırmayın. Google o şekil herkese ceza verse memlekette site kalmazdı. Ben şahsen kaldırmayacağım. Banane googleden. Ceza vercekmiş miş.
besiktaslim' Alıntı:besturkünde hitlerinde düşüş gözlemleyen oldumu yoksa sadece benmiyim
http://www.nedstatbasic.net/s?tab=1&link=1&id=3345230
www.besturk.net adresinde, için yaklaşık 87.600 sonuçtan 1 - 100 aralığı. (0,12 saniye)
104000 sayfası indexlenmişti bu siteninde
pigeon' Alıntı:peki ben burada yazılanları okumasaydım. google da bana iyinet yüzünden ceza verseydi yazık, günah değil mi benim emeklerime? bu hak yemek değil midir?
orada listelenen binlerce sitenin günahı ne peki? ne olacak onlara, kimsenin haberi yoktur?
seckal' Alıntı:Her kafadan bir ses çıkıyor işin bilen birilerine danışmak gerek.
ona göre hareket etmek istiyorum.Yoktur sen ne yapacaksın yada ne yaptın bu durumda
Valla ben ciddi ciddi korkuyorum 3-4 sene sonra Türkiye ipleri banlanırsa diye Google'dan.
beterbocek' Alıntı:Üye olduğum site hile ile bir yere gelirse kötülüğünü neden istemiyim?
beterbocek' Alıntı:Yoktur arkadaşım,
Benim yeni bir sitem var. kategorik dizin sistemi. Yani 1 aylık bir site şuan bile 3.500 kayıtlı link var. Bu rakam 15.000 'i bulacak ileride.
Ben bu sitelere link veriyorum ama hangisi banlı hangisi bansız bilemem ki.. Bir süre sonra banlı bir site yüzünden cezalandırmasın bizi google amcam?
Birde demişsin ki direk link veren. direk olmayanı nasıl oluyo? alt sayfa olayı mı?