Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Bi adresten baktım cok tuaf adres google'ye ait gelecek güncelleme pr lerine baktım ve iyinet.com "6" pr'den "0" pr'ye düşüyor. ama banlanmıyor. sadece pr'leri alınıyor.
Demekki o calistigin yerde asparagas.
14 yasindaki bir cocugu ise almakla , iftiracı, hekerlere özenen aslında lamerlikten öteye gitmeyen insanları ise almanın arasında ne fark var acaba ?
benim Calistigim Sirketin gecmisi 20 yıllık kardesim istersen arastir bul lamerlik senin oyuncagindir.. neyse fazla lafa gerek yok herkes kendi isine baksin ..! benim maasim bana yetior..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.
Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5