- Reaction score
- 0
.....
libra, inan bu forumda kaliteli ve iyinetadminden daha fazla çaba gösterip daha iyi işler çıkaracak wm lar var. ama başından beri dediğimiz gibi, aklın yolu bir: google ile doğru dans etmezsen işte böyle ayağına basar !!!LibRa' Alıntı:@iyinetadmin
... Senin Yaptigin caba'yi kimse gostermedi. ...
sitemedya' Alıntı:libra, inan bu forumda kaliteli ve iyinetadminden daha fazla çaba gösterip daha iyi işler çıkaracak wm lar var. ama başından beri dediğimiz gibi, aklın yolu bir: google ile doğru dans etmezsen işte böyle ayağına basar !!!
SILAM' Alıntı:neden banlandi bu simdi ..ilginc..sanirim sadece gonderdigi mesaji buraya kopy etmis
Desix' Alıntı:pek işine gelmemiş galiba iyinetin eleştirilmek ve kendisini ispitleyen birini bünyesinde tutmak..
madem ispetledin beni.. Bannnn.... mantığıyla düşünüp banlamışlar arkadaşı..
demis..hakaret icermedi bence..sadece bir forumda bir elestri hakkini kullanmis..buda sanirim yasak degil..neyse zaten bu forumda her nickin altinda Banned yazisi yazmasi moda oldu..forumda uye kalmayacak gelecekteYedin Pr leri yedinnn, 25e indirsen nolacak.. Çık bi açıklama yap bari. Kendim ettim kendim buldum falan de..
SILAM' Alıntı:seckal nicki ni veya kisiyi tanimam.sadece nickinin altindaki banned yazisi ilgimi cekti..ve tum mesajlarina baktim..sadece en son
demis..hakaret icermedi bence..sadece bir forumda bir elestri hakkini kullanmis..buda sanirim yasak degil..neyse zaten bu forumda her nickin altinda Banned yazisi yazmasi moda oldu..forumda uye kalmayacak gelecekte
iyinetadmin' Alıntı:Dogrudur, isime gelmedi.
Dms' Alıntı:Ya o 14 yasında bir cocuk beterbocek.
O yuzden bence hic cevap verme
Demekki o calistigin yerde asparagas.LibRa' Alıntı:@dms
14 Yasinda Degilim.. Ama sen 30 yasinda olsan bile 10 yasindaki cocukla kafa bile tutamazsin.. Hersey ayri bir zeka ve beceridir. Allah Herkese Vermiyor ne yazikki.. www.islem.com.tr islem enformasyon hizmetlerinde bilgisayar muhendisi olarak calisiyorum.... 14 yasindaki cocugu buraya almazlar. ankaraya yolun duserse beklerim...