Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bu aralar PP'dan banka hesabına para çekebilen var mı?

sverdlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
161
Bu aralar PP'dan banka hesabına para çekebilen var mı? Geçen ayın 30'unda akbanka para istedim halen tık yok.

Eğer gelmezse para ne yapılması gerekir? bilen var mı?
Teşekkürler.

tulas

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
24
son 3 haftada 2 kere çektim. 4 günde filan hesabıma geçti.en sonuncusu 2 gün önce geldi.

sverdlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
161
akbankta böyle bir sorun varmış. Paranın geri dönmesini beklyorum artık yapacak bişey yok.

blueperlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
arkadasım bendede aynı problem oldu akbank bendeki baya ilginc oldu bayramdan 2 hafta once para cekmek istedim iban zorunlu giriniz dedi girdim 2 defa para cektim 7. gun sonra her 2 odemede geldi . bayramdan 2 gun once ve bu ayın 1 de birdaha para cektim ama ayın 2 sinde bayramın 2. gunu cektigim para paypal hesabıma geri dondu digerini iptal edilmiş dige cekilen paranın geri donmesini bekliyorum bankamı deiştirecem sende degiştir bence :)

sverdlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
161
benimki geri dönmedi hesaba. Korkarım para kaybolup gidecek

blueperlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
0
yok dostum paran kaybolmaz sen mail at paypala 7 gunluk sureyi gectini ve hayla paranın hesabına gecmedigini bildir geri odemeni 10 tl keserek alırsın . bu arada garanti bankası hesabıma 08.Ara.2009 istemiş oldugum deneme para geldi. garanti ile calısacam bundan sonra paypaldan bir haber akbank..