Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bu Devirde Film Sitesi Açmak??

cutter

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
36
S.a arkadaşlar nette biraz takılınca tekrardan film sitesi açma istediğim geldi ama siz webmaster arkadaşlara da bir sorayım dedim bu aralar film sitesi açmak mantıklı mı?düşünceleriniz nelerdir acaba?

Hakan Damar

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
34
Kar marjı olarak bakarsak eğer güzel bir site ve sağlam içerik sağlarsanız iyi bir kazanç sağlayabilirsiniz.

Etik olarak bakarsanız, başkalarının emeğini çalarak, satmak ne kadar karakterinize uyar bunu kendinize sormanız gerek.

Sonuç olarak ben tavsiye etmiyorum.

Cemg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Sağlam bir içerik + Adam gibi reklam ( ziyaretçiyi bunaltmayan ) bir site ciddi iş yapar

bomonti

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
31
tamamen samimi olarak yazıyorum. Öncelikle bu yazıyı okur musunuz? Film sitesi veya Flash Oyun sitesi çok farklı değil benzeri siteler;

http://www.siyahsapkali.com/tag/flash-oyun-para-kazandirir-mi/

Benimde ekleme istediklerim;
Azim, Sabır ve zaman olmalı, artı doğal yollardan form veya sosyal medyada paylaşmak ve bu şekilde yayılması önemli
Aynı konuda binlerce site arasından sıyrılmak için çok iyi bir reklam bütçesi ve profesyonel destek lazım.
Bazı Siteler doğal yollardan altıkları backlinkler yorumlarla sadece türkiye değil dünyanın bir çok ülkesinde sayılı indeksler alabiliyor.
Video ve Flash sitelerini barındıracağın hosting in çok güvenilir ve hızlı sunucular olması çok önemli kesintisiz ve hızlı hizmet vermezsen kullanıcılar bekleme yapmayacaktır.

May

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
174
Dizi-mag veya dizifa gibi ne eksik ne fazlası olan bir site yaparsan ve güncel dizileri takip edebilirsen neden olmasın.

gurkan1

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
içeriğin sağlam ve iyi olması gerekir