İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu dolandiriciya dikkat

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Cafo

0
İyinet Üyesi
Katılım
22 Haziran 2006
Mesajlar
314
Reaction score
0
Konum
Nazilli
Ne hakkında suç duyurusunda bulunuldu Cafo ?

Bir kişi tarafından bizim ad soyad ve adres bilgilerimizle (aldığı domainler adımız-soyadımız.com seklinde hep) ve baskasının (3. bir kişi) kredi kartıyla alısveris yapıldığı tespit edildi. Önceki husumetlerden kaynaklanan bir şüphe ile suc duyurusunda bulunuldu.

Bekliyoruz bakalım.
 

Soner

0
İyinet Üyesi
Katılım
10 Mayıs 2007
Mesajlar
24
Reaction score
0
Konum
Zeytinburnu
aradan zaman gecmiş ama gözüme yeni carptı crasus denilen kişi benim bu olaylarla hç bi alakm yoktur aly denilen kişi MADMAX'tır ve kendisi turkiyede bir cok siteden cc lerle domain hosting alıyordur bunları hepsini cok iyi biliorum takıldımız bi yabancı mekan vardı oraya gelir sahte kredi kartı bulmak için orda bunla ters düştük küfür filan ettim kendini bişey sanıyo ve sonra bu olaylar cıkmış mahkemeye verilcekmiş buda kendisini kurtarmak için beni öne atıyo :) aly denilen şahıs MADMAX yeri MANİSA'DA hickhas mı neyse o beni yazan kişide aly nin arkadaşı büyükcekme'den Ralf - BARIŞ - bide utanmadan kalkıp tel mel yazmaya kalkıorlar tam hedefmiş peehh :))
 

Loi

0
İyinet Üyesi
Katılım
13 Kasım 2006
Mesajlar
6,192
Reaction score
44
Konum
localhost
Saymadığınız, sövmediğiniz kalmamış. Böyle olmaz. Uyarmak, uyararak faydalı olmak istiyorsunuz ancak buradaki seviyeyi şaşırmışsınız, kaldıki şahıs çıkmış suçladığınız kişi benim, buyrun konuşalım demiş.

Iyinet e yakışmayan davranışlarda lütfen bulunmayın. Faydalı olmayı hedeflerken uyarı almanız hoşunuza gitmeyecektir. Bizde bu davranışınızın farkındayız ve size ceza vermek taraftarı değiliz.

Ayrıca konu eski..
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5

seo ajansı , sosyal medya yönetimi
Üst