Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bu Domain Ne Eder? Her Yoruma +REP

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

WebmasterTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
oyunu.tk

domaini ne eder arkadaşlar sizce ? oyunu kelimesi alt aramalar hariç(araba oyunu,savaş oyunu, vs...) googleda aylık 16.600.000 kez aranıyor.Google bu tür kısa domainleri seviyor ayrıca birçok güzel alt domain açılabilir(araba.oyunu.tk , fifa2011.oyunu.tk, vs vs ...)

Domainin tüm uzantıları dolu ...

Kunteg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Oyunu kelimesi çok aranıyor olabilir alternatif olayı da fazla olabilir ama .tk uzantısı çok da iyi değil, .com .net olsa daha değerli hal alır.

MtnDmndg

0
Üye
Açılan Konu
5
Mantıklı Kullanılarsa En Vasat Denilen Şeylerden Bile Bi Şeyler Çıkarırsın Kaldıki Senin Domainde .tk Uzantısı Haricinde HiçBir Problem Yok.Sub'larla Daha İlgi Çekici Hale Gelebilir.

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Satmak istersen birşey etmez.
Üstüne çalışıp bir yerlere getirirsen daha iyi.

Seo Master

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
16
Domainin biraz uğraşılırsa bir ederi olabilir beyfendi ancak şuan pek birşey edeceğini sanmıyorum

Kunteg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Kendi bir site kurar hit sağlar ve bir yerlere getirirse satılmaz diye birşey yok

WebmasterTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
herkesin şahsi fikri ama satılmaz, edilmez, hiç birşey etmez diye birşey yok. Her anlamlı domainin bir değeri vardır , 5 lira olur 10 lira olur.Ha site haline getirilir hitlendirilirse tabi daha değerli olur. Mesela bu domaine 40 lira teklif geldi (sadece domaine) ama satmadım çünkü domain üzerine projelerim var.

Yorum yapanlara replerini verdim başlıkta belirttiğim gibi

Fbbasket

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
Bence güzel bir domain,

Özellikle konuyu açan arkadaşında dediği gibi alt domainler açılırsa bence iş yapar,

savas.oyunu.tk, araba.oyunu.tk, spor.oyunu.tk gibi...

kuzgun

Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
430
bence flash oyun sitesi aç, paran olsun herşeyi yaparsın

Kunteg

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
37
Bu kadar kişi olmaz dedikten sonra arkadaş hırs yaparda siteyi şaha kaldırırsa şaşırmam :D

WebmasterTR

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
Bu kadar kişi olmaz dedikten sonra arkadaş hırs yaparda siteyi şaha kaldırırsa şaşırmam :D

Valla hırs yapmaya gerek yok burda yazılanların aksine domaine iyi teklifler gelmeye başladı düşündüğüm rakam gelirse satarım. Bu kadar kişi olmaz desede bir önceki mesajımda belirttiğim gibi katılmıyorum o yorumlara herkesin şahsi görüşü. Ama çok merak ediyorum olmaz satılmaz diyenlerin tk uzantısı ile kötü anılarımı var ? :D niye bu kadar önyargı var tk ya ? Tabi bir com uzantıyla ölçülemez ama anlamlı olduktan sonra tkda değerlidir iş yapar. Neyse uzatmaya gerek yok domainin değerini bilenler biliyorlar zaten :D

EnkaZ

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
204
Konu sahibinin istediği üzerine konu KİLİTLENMİŞTİR.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...