Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bu Domain Ne Kadar Eder?

...::LorD::...

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
Merhabalar arkadaşlar benim domainim için bir şirket teklifte bulundu ve şu an tekliflerini uzman birilerine danışarak onaylatmaya çalışıyorlar. adamların verdiği teklif 39800 USD .

domain:

libyahosting.com

belli ki adamlar yatırım yapacaklar. domainin değerini öğrenebileceğim bir site var mı?

Yardım Ederseniz sevinirim

cawbella

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
bence en fazla edeceği 2k dır oda yatirim yapacaklsalar projeleri varsa en fazla o fiyat

senin dediğin rakam biraz saçma oLmus

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
walla kendileri gönderdi kardeşim ben sallamıyorum tam fiyat öğrenebileceğimiz bir site var mı?

hun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
2k mı:) Hosting sitesi kuracak birisine 50den satarsın, piyasası max. budur. pr7 domaini 2k$ alıyoruz:)

X

Xman

Misafir
Domainin edeceği 100 ytl oda eğer alıcısı varsa alıcı yoksa 10 liradan bile satamazsın libyahosting kim böle bi marka altında host satarki, sana gelen mail büyük ihtimalle fake dir. iyice bi araştır mailin kaynağını.

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
arkadaşım fake değil adamlarla yazışıyorum bile.

hun

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
14
40k$ a satarsan helal olsun derim:) Alan adam napacakmış hostmu satacakmış:) 40k doları host satarak 2 senede kazanamaz:)

Priapos

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
116
o domaine 39k$ teklif verecek adamı narkotik'e şikayet ederim... :)

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
walla anlamadım ki dedim yoksa yanlış mı gördüm 39.8 dolar olmasın diye ama adamlar yok 39800 verdiler ben libyadayım buarada pek host işi gelişmiş değil acaba o yüzden mi o kadar önem veriyorlar anlamadım

X

Xman

Misafir
walla anlamadım ki dedim yoksa yanlış mı gördüm 39.8 dolar olmasın diye ama adamlar yok 39800 verdiler ben libyadayım buarada pek host işi gelişmiş değil acaba o yüzden mi o kadar önem veriyorlar anlamadım

Şimdi madem öyle sen daha ne diye burada yazıp duruyon hemen sat anında hemde 39800 usd :) ver banka hesabını para geçer geçmezde gönder domaini gitsin.

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
satacam zaten :D adamlar uzmanlarla görüşüyorlar fiyat değerlendirmesini sonra bana dönecekler. yoksa ne diye daha aranayım misss gibi para değil mi?

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
walla alıp almayacağımı bilmiyorum ama adamlar şunu dedi ilk önce fiyat biçtiler sonrasında uzmanlarla görüşüp teklifi kesinleştirecekler eğer uzmanların biçtiği fiyat yüksek çıkarsa ona göre bir fiyatta değişiklik yapmama izin verdiler hayırlısı bakalım :D

X

Xman

Misafir
bizide görürsün artık 100-200 dolar :D o kadar çene yorduk burada :D

sverdlow

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
161
biri kafa buluyordur yada binlerce kişiye birden gönderilen emaillerden biridir.

Senol

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
128
walla alıp almayacağımı bilmiyorum ama adamlar şunu dedi ilk önce fiyat biçtiler sonrasında uzmanlarla görüşüp teklifi kesinleştirecekler eğer uzmanların biçtiği fiyat yüksek çıkarsa ona göre bir fiyatta değişiklik yapmama izin verdiler hayırlısı bakalım :D

sen o domain e o parayı al gel bi kurban kes sonrada iyinete et ziyafeti cek :)

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
124
walla alırsak neden olmasın dua edin kafa bulan biri olmasın