Dilediğimiz ortak bir dilek var; İyinet, iyi sıfatını kaybetmesin...
Bence o moderatör arkadaş, en kısa zamanda bu konuda bir açıklama yapması gerekir.Umarım haklı bir sebebi vardır. Özel mesajla falan olmaz bu iş. Herkes neden banlandığını bilmeli. Biz, bu forumun üyesiyiz. Neler olduğunu bilmek bizim en doğal hakkımız diye düşünüyorum.
Aylık 35 ama yinede saçma.
Gerçi ben alıştım artık böyle şeyler görmeye.
Bide herşey sınırsızcılar var
halen bekliyoruz
http://forum.iyinet.com/reseller/10...-250-gb-bandwith-aylik-35-ytl.html#post745567
adamın saymadığı laf kalmamış,şikayet te ettik , bakalım ne olacak.
Bir de http://forum.iyinet.com/domain-sati...102168-12-adet-satilik-jenerik-domainler.html bura var tabi ..
Adam doğru şeyleri saydığı için ceza almaz.
Kötüleştiriyorsunuz, iyileştirme namına yaptığınız hiçbirşey yok.
Kimsenin iyinet'e girme gibi bir zorunluluğu yok. Biz giriyoruz ve girdiğimiz ortamın sağlıklı bir ortam olmasını istiyoruz.
işte bu Teşekkür ederim..
haklı / haksızı çözeceğini biliyordum iyinet
Valla saçma olmuş banlanması GF8 son bir ayda en çok dikkat çeken üye bence ne zaman girsem bi yerlerde bir şeyler yazıyordu sanırım bu iyinet forumunu sevmeyen bir yönetici hani bazen derlerya neden forum sessiz işte alın sesini çıkarını böyle banlıyorlar demekki ondan kimsenin sesi çıkmıyor. Forumun gelişime engel olmak isteyen birimiş bence kim banladıysa.
Artık konu yazıp cevap yazarken bile düşünüyoruz ben son bir ayda 50-60 tane mesajı uzun uzun yazıp sonuna geldiğimde göndermekten vaz geçtim konuyu saptırma bilmem ne yapma demesinler diye.
Ama moda fazla laf atmayın yarın öbürgün banlanırsanız şaşırmayın.
Sen benim yazdığım mesajı iyice oku ondan sonra benim moderatörlüğüme laf et. Ben daha önce senin konularını baltalamaya kalkanlara nasıl davrandıysam sanada bu şekilde davrandım. Niyetin iyi olabilir ancak seninde aynı işi yapıyor olman tartışma çıkarmasını veya senin konuyu baltalıyor olmanı düşünmelerini sağlar. Ayrıca PM ile adres bilgilerini verebilirsin. Pataklaman için iftardan sonra ziyaret edeceğim seni.
Edit: adresini ve telefonunu sitenden aldım. Iftardan sonra bu adreste ol lütfen.