İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bu Nixon Necidir?

EBilisim

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Arkadaşlar Ping Konusunda çekincesi olan arkadaşlar CS Oynayanların Bildigi ufak bir program ile bakabilirsiniz... Buyrun Programı rardan cıkarıp hlsw.exe iconuna basarak listedeki nixconda barınan oyun sunucularından bakabilirsiniz pinglerine...

Download : http://www.hemenpaylas.com/download/864117/hlsw_albay.rar.html

Saygılar iZServers Oyun Sunucuları...

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
RevenuE' Alıntı:
Nixcon'un sattığı dedicated'lar türkiyede değil.
tracert larda TR cıkıyor evet ama bunun yolu var ve oldukca iyi kullanmışlar.

Türkiyede oldugunu iddia eden varsa
neden 1000 gb band içeren dedicated 100$ da 160 gb co-location aylık 130$ ?

aslında benimde kafamı karıştıran konulardan biri bu eğer türkiyede ise bunlar neden co-location fiyatları ile dedicated fiyatları uyumsuz ??

bu işte hoş olmayan birşeyler var ancak sanırım zamanla göreceğiz bunu...

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
IndexServers' Alıntı:

aslında bu konudan şühem yok , bundan bir ay önce slmhosting.net sitesini inceliyordum islami içerikli siteleri host ediyor genelde ip kontrolü yaptım ve israil çıkınca şaşırmıştım...

ben herzaman söylediğim gibi sonucu bekliyorum umarım sonucu hepbirlikte göreceğiz...

zahir

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
IndexServers' Alıntı:
inşallah bu söylentiler doğru olmazda kimse magdur olmaz.

Umarım dediğiniz gibi Nixcon İsrail ilişkili çıkmaz ve başarılı bir türk girişimcisi olduğu ortaya çıkar , bu fiyatlar ile kar edebilir başarılı olur ve bizlerde bu eleştirel cümleleri kurduğumuz için utanır kendilerinden Server alırız...

ancak bu konuda ben karamsarım 6Gbit/s bağlantı hızına sahip 800 Server barındıran bir Türk firması olduğuna vede arkasında sermaye olmadan ilerlemesinin mümkün olduğuna inanmıyorum ve Sermaye diyince aklıma nedendir bilinmez hep aynı ülke gelir.

inanan insanların araştırması ve buna göre ticaret yapması gerekmektedir ...

Sonuçta Nixcon batar ve 1000'lerce kişi mağdur olursa onlara söylenebilecek tek kelime vardır "Kendi düşen ağlamaz" ...

Umarım bu dediklerim olmaz...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.