Kayıt ettirdikleri üye sayısı / Klik sayısı oranı % 15 bareminden büyük olduğu takdirde ödeme yapılacaktır
pembekedi' Alıntı:benim 90 tklama 4 üye %4 bugün için. değişiklik oldu mu mexut? 1ytl olmadan çıkiyim yani olmazsa![]()
togan1903' Alıntı:sık kardes
togan1903' Alıntı:Baba Ankardayım
Permission' Alıntı:ya ne bu telaş arkadaşlar... valla sizide gören milyarları ödeyecekler.. benim chatin netbuş.comn da tmsf de dünyanın parası kaldı .. Randevum.com daha iyi cıktı be ama unutmayın diyorum eger kazancınız hile degil ise yani ilegal yoldan klick yaptıysanzı benbile ödeme direk atarım..
Randevum.com ödeme yapıyor ben bunu bilirim..
UNUTMAYIN BÖYLE YAZIALRINIZ SÜREKLİ BURAYA GİRİP KONTROL ALTINDA BUNU GÖZ ÖNÜNDE OLUN VA HAKERET TARZI MESAJALRDAN KAÇINALIM.. yoksa cokkk para beklersiniz..
Permission' Alıntı:ben hayatta silmem be neden sileyim .. para akznaıyorum ben ordan.. isteyen kaldırsın sonra internetten para kazanamıyoruz demesinler..
Permission' Alıntı:ben hayatta silmem be neden sileyim .. para akznaıyorum ben ordan.. isteyen kaldırsın sonra internetten para kazanamıyoruz demesinler..
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.