Teklifiniz için teşekkür ederim.Dediğim gibi forumdan bir arkadaş zaten hazırlıyor.Oldukça da güzel hazırlıyor.Ve huzlı da çalışıyor.
Ve bu sefer para vermedim : ) Yok güvenmediğimden değil de,artık kendimi kötü hissetmek istemiyorum.Çünkü ödemeyi peşin yaparsam,siteyi düzgünce teslim alsam bile artık kendime kızardım,niye boşuna riske girdim diye.
Ama site çok güzel oluyor.
Bir de benim daha önce başıma gelenlerle ilgili sorun para değil.Çünkü dediğim gibi site daha yapılmadığı için ben zaten normalde elde edeceğim kazancı elde edemiyorum.Bu yönden ettiğim zarar websitelerine ettiğim zarardan kat kat büyük.O yüzden baktım adam sallamıyor,kusura bakmayın çalışmak istemiyorum diyorum.Adamların da zaten aradığı o herhalde nasıl olsa almışlar parasını,yapsalar da yapmasalar da kendileri için birşey farketmeyecek.
Forumdan olan webmaster arkadaş görünüşe göre 7 ayda yapılamayan siteyi 1 haftada süper şekilde yapacak.Şu anda herşey istediğim gibi gidiyor.Son iki gündür msn'de birlikte sabahlıyoruz.
Çalışınca oluyor.Zaten daha önceki tasarımcılarla ilgili sorun da ordaydı,yani dolandırıcı olduklarından değil tembel olduklarından.
Sonuç itibariyle yardımcı olan herkese tekrar teşekkür ederim.