![]() |
![]() |
Angelo' Alıntı:wwww nokta bombabombaaa nokt commm
KraListe' Alıntı:İsmail Yk her ne kadar iyi müzik yapıyorsada sözleri bana göre saçmalıyor.O yüzden pek dinlemiyorum.
Müslüm Gürses in yabancı bi şarkısı vardı o neydipembekedi' Alıntı:hiç de bile bi kerem ben nil dinlerim nazan öncel dinlerim gündoğarken dinlerim duman dinlerim pamela dinlerim göksel dinlerim yeni türkü dinlerim mfö dinlerim onun dışında da yabancı dinlerim![]()
Neden öyle başlıkla açtığın belli oldu. Kafa davul gibi olur sürekli bunları dinlersen.hakanizm' Alıntı:Mor kedi öyle birşeydi benim tarzım olduğu halde sözleri tam çıkartamadım. Çıkartabilsem google amcadan destek alacam.
Benim dinlediğim şarkıcılar da aha şunlar :
Yavuz Bingöl
Onur Akın
Suavi
Ahmet Kaya
Mahsun Kırmızıgül
Zara
Doğuş
aklıma şimdi gelmiyor... Her türlü müziği dinlerim aslında.
Tarkan ı kaç kere dinlemişsem yavuz bingölü de o sayıda dinlemişimdir![]()
pembekedi' Alıntı:iyi yavuz bingöldü o adam işte en başa yazmışın adını zaten
trextra' Alıntı:Neden öyle başlıkla açtığın belli oldu. Kafa davul gibi olur sürekli bunları dinlersen.![]()
Hani hakanizm konu hangi hit şarkılardı maşallah artık her gün ne zaman ne yaptığını biliyoruzhakanizm' Alıntı:Dikkatli okumuyorsunuz ondan sonra haybeye konuşuyonuz.
Yavuz bingölü dinlediğim sayı kadar tarkanı da dinlemişimdir demiştim. Yani her türlü müzik dinlerim. Hangisini sevmek konusunda o adlarını verdiğim kişilerin seslerini severim.
Ayrıca müziği hiç aramam. Genelde tv izlemeyi veya sinemaya gitmeyi falan severim.
Günde spor olsun diye 1er saat yüzmeye ve bisiklet sürmeye gidiyorum. Bisiklet sürerken de mp3 playerda sadece ve sadece best fm dinliyorum : ) Best fm de bunları çalmıyor zaten. Müziği de son günlerde sadece bisiklet sürerken dinliyorum onun dışında hiç dinlemiyorum.
Trextra senin kafayla benim kafayı teraziye koyup deneme yapalım en iyisi : ) Mesajlarımı hangi kafa yapısıyla siliniyoz merak ediyordum ama artık etmiyorum![]()
trextra' Alıntı:Birşey söyledim otobiyografini yazdın. Sorunu cevaplayayım yinede. Ben mesajları adaletin terazisine koyuyorum![]()