Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Bunları Nerde Satabilirim (tavsiye)

the_fero

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
arkadaşlar elimde atari salonları için jetonlu makineler var bunları hangi sitelerde satabilirim öneride bulanacak varmı

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
kardeş snopy oyunu varmı :=)

the_fero

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
gittigidiyor.com kredi kartı istiyor snopy oyunu yok kardeş olan oyunlar FINAL FIGHT TEKKEN 3 KİNG Of FİGHTERS 2002 STREET FIGHTER EX2 PLUS ve birkaç oyun daha bunları yer açmak için satıyorum satmamam yardım edecek arkadaşlara komisyon verebilirim

Permission

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
327
bence kredi karı olan bir arkadaşına bul gittigidiyorda sat derim orada satışlar baya yüksek satılır yanai adam eski plakalra dünya para veriyorsa senin bu makinelere hayli hayli satılır.

S

symbiantech

Misafir
STREET FIGHTER için ne kadar istiyorsun fiyat uygunsa görüşebiliriz kişisel kullanım için :) ve neredesin? kargo falan olayı

the_fero

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
6
valla makineyle beraber alcaksan kargoyla olmaz gelip alman lazım ben balıkesirde oturuyorum 500 milyom yeter :)

pigeon

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
228
tilt varsa ben düşünebilirim.. hep evimde sınırsız tilt oynamak istemişimdir.. :)

S

symbiantech

Misafir
piyasası nedir bilmiyorum ama fiyat yüksek geldi açıkcası kişisel kullanım için alıcaktım eski günlerin hatırına :D az okuldan kaçıp gitmezdim salonlara:) teşekkürler.

pembekedi

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
92
pigeon sen mi ben mi ya tilti ilk keşfettiğimde saatlerce bıkmadan oynuyodum evimde de olsa keşke diyodum hastasyım. pcde de var biliyosundur heralde ama pcdeki o makinadaki gibi eğlenceli ve zevkli değil hiç:)

S

Senbul

Misafir
Tek makına mı var yoksa her oyun icin ayrı ayrı makınamı var.
gorebilecegimiz fotoraf falan varsa gormek isterim
butun makınaları nakit olarak gelip alabiliriz.

SaintOne

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
77
kardeş kaç tane makine olduğunu yazar mısın ? bide makinelerden bir kaçının fotosu varsa alıcı gözü ile bakabiliriz...

ufukaykut

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
38
foto olursa bende ilgilenirim.

uyuz

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
41
gittigidiyor için kredi kartı gerekmiyor sadece banka hesabına havale ediyorlar parayı.