Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
gittigidiyor.com kredi kartı istiyor snopy oyunu yok kardeş olan oyunlar FINAL FIGHT TEKKEN 3 KİNG Of FİGHTERS 2002 STREET FIGHTER EX2 PLUS ve birkaç oyun daha bunları yer açmak için satıyorum satmamam yardım edecek arkadaşlara komisyon verebilirim
bence kredi karı olan bir arkadaşına bul gittigidiyorda sat derim orada satışlar baya yüksek satılır yanai adam eski plakalra dünya para veriyorsa senin bu makinelere hayli hayli satılır.
piyasası nedir bilmiyorum ama fiyat yüksek geldi açıkcası kişisel kullanım için alıcaktım eski günlerin hatırına az okuldan kaçıp gitmezdim salonlara teşekkürler.
pigeon sen mi ben mi ya tilti ilk keşfettiğimde saatlerce bıkmadan oynuyodum evimde de olsa keşke diyodum hastasyım. pcde de var biliyosundur heralde ama pcdeki o makinadaki gibi eğlenceli ve zevkli değil hiç
Tek makına mı var yoksa her oyun icin ayrı ayrı makınamı var.
gorebilecegimiz fotoraf falan varsa gormek isterim
butun makınaları nakit olarak gelip alabiliriz.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.