İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Bunları Nerde Satabilirim (tavsiye)

the_fero

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
arkadaşlar elimde atari salonları için jetonlu makineler var bunları hangi sitelerde satabilirim öneride bulanacak varmı

the_fero

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gittigidiyor.com kredi kartı istiyor snopy oyunu yok kardeş olan oyunlar FINAL FIGHT TEKKEN 3 KİNG Of FİGHTERS 2002 STREET FIGHTER EX2 PLUS ve birkaç oyun daha bunları yer açmak için satıyorum satmamam yardım edecek arkadaşlara komisyon verebilirim

Permission

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
bence kredi karı olan bir arkadaşına bul gittigidiyorda sat derim orada satışlar baya yüksek satılır yanai adam eski plakalra dünya para veriyorsa senin bu makinelere hayli hayli satılır.

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
STREET FIGHTER için ne kadar istiyorsun fiyat uygunsa görüşebiliriz kişisel kullanım için :) ve neredesin? kargo falan olayı

the_fero

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
valla makineyle beraber alcaksan kargoyla olmaz gelip alman lazım ben balıkesirde oturuyorum 500 milyom yeter :)

pigeon

0
İyinet Üyesi
Reaction score
12
tilt varsa ben düşünebilirim.. hep evimde sınırsız tilt oynamak istemişimdir.. :)

symbiantech

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
piyasası nedir bilmiyorum ama fiyat yüksek geldi açıkcası kişisel kullanım için alıcaktım eski günlerin hatırına :D az okuldan kaçıp gitmezdim salonlara:) teşekkürler.

pembekedi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
pigeon sen mi ben mi ya tilti ilk keşfettiğimde saatlerce bıkmadan oynuyodum evimde de olsa keşke diyodum hastasyım. pcde de var biliyosundur heralde ama pcdeki o makinadaki gibi eğlenceli ve zevkli değil hiç:)

S

Senbul

Misafir
Tek makına mı var yoksa her oyun icin ayrı ayrı makınamı var.
gorebilecegimiz fotoraf falan varsa gormek isterim
butun makınaları nakit olarak gelip alabiliriz.

SaintOne

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kardeş kaç tane makine olduğunu yazar mısın ? bide makinelerden bir kaçının fotosu varsa alıcı gözü ile bakabiliriz...

uyuz

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
gittigidiyor için kredi kartı gerekmiyor sadece banka hesabına havale ediyorlar parayı.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.