Merhaba arkadaslar yeni bir fikrim var bir bilisim sirketi kurmayi dusunuyorum.
sirketi kurmak icin hisseler esit olarak bolunecek
bunun icinse birlesmemiz gerek
nasil birlesicez?
digelimki domain,hosting,tasarim,seo ve.s sirketiniz var 4-5 sirket olduk birleserek bir cati altinda toplanicaz ve bir sirket olarak calisicagiz
bunun icin simdilik sadece sirket yoneticileri ilerideyse buyuk bir ekiple ise baslayacagiz.ekibin cok buyuk olmasini dusunuyorum 400-500 kisilik ve bunu basaricagimiza inaniyorum.
bunun icin yapmamiz gerekenler sadece kendi elindekileri ortaya koymaktir
becerini gostermek veya bir sirketin varsa o sirketle katilmak
benim yapicagim sirketi uluslararasi camiyada tanitmak ve dle,vb,grafik tasarim,wordpress kurulumlarini yapmaktir
bazilari buyuk bir proje oldugu icin buna inanmiya bilirler ama sizde destek verirseniz buyute bilir ve guzel bir kazanc saglaya biliriz.hic bir sirket yaratildigi andan 1 numara olmuyor.bu iste rakip cok buda bizim daha hizli buyumemize yardimca olucak.rekabet varsa isler dahada iyi olucak.mesela diyelim domain sirketlerinde musteriler bir seyi sevmiyor biz onu kaldiracagiz kendi sirketimizde veya seviyor onu ekleyecegiz
gereken hissedarlar:
1.Domain sirketi
2.Hosting sirketi
3.grafik tasarim sirketi
4.seo sirketi
5.web tasarim sirketi
Gereken Ekip:
1.satis ortaklari(her satistan %20 %30 %40 kar elde edicekler)
2.site gorevlileri
1.yonetici 2
2.seo 2
3.coder 2
4.tasarimci 2
5.yazar 4
her site gorevlisi %0.50 hisseye sahip olucak
arkadaslar calismak ve iyi bir para kazanmak icin bir olmaliyiz destek verenlerin sitede reklami yer alicak
katilmak isteyenler pm atsin lutfen
sirketi kurmak icin hisseler esit olarak bolunecek
bunun icinse birlesmemiz gerek
nasil birlesicez?
digelimki domain,hosting,tasarim,seo ve.s sirketiniz var 4-5 sirket olduk birleserek bir cati altinda toplanicaz ve bir sirket olarak calisicagiz
bunun icin simdilik sadece sirket yoneticileri ilerideyse buyuk bir ekiple ise baslayacagiz.ekibin cok buyuk olmasini dusunuyorum 400-500 kisilik ve bunu basaricagimiza inaniyorum.
bunun icin yapmamiz gerekenler sadece kendi elindekileri ortaya koymaktir
becerini gostermek veya bir sirketin varsa o sirketle katilmak
benim yapicagim sirketi uluslararasi camiyada tanitmak ve dle,vb,grafik tasarim,wordpress kurulumlarini yapmaktir
bazilari buyuk bir proje oldugu icin buna inanmiya bilirler ama sizde destek verirseniz buyute bilir ve guzel bir kazanc saglaya biliriz.hic bir sirket yaratildigi andan 1 numara olmuyor.bu iste rakip cok buda bizim daha hizli buyumemize yardimca olucak.rekabet varsa isler dahada iyi olucak.mesela diyelim domain sirketlerinde musteriler bir seyi sevmiyor biz onu kaldiracagiz kendi sirketimizde veya seviyor onu ekleyecegiz
gereken hissedarlar:
1.Domain sirketi
2.Hosting sirketi
3.grafik tasarim sirketi
4.seo sirketi
5.web tasarim sirketi
Gereken Ekip:
1.satis ortaklari(her satistan %20 %30 %40 kar elde edicekler)
2.site gorevlileri
1.yonetici 2
2.seo 2
3.coder 2
4.tasarimci 2
5.yazar 4
her site gorevlisi %0.50 hisseye sahip olucak
arkadaslar calismak ve iyi bir para kazanmak icin bir olmaliyiz destek verenlerin sitede reklami yer alicak
katilmak isteyenler pm atsin lutfen