Türkiye'nin En Eski Webmaster Forumu İyinet'e Hoşgeldiniz!

Kayıt Ol

cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç yenemedim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Misafir

0
Üye
Açılan Konu
11
cahillerle tartışmaya girmeyin ben hiç yenemedim:p Çünkü arada küfrediyorlar.. Kötü söz sahibine aittiri bilmiyorlar.

piryolu

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
20
Hocam birsey diyecem yanlis anlamayinda bir konuda ben buaraya cevap yazarsan kisisel tartisma olur demisiniz ama baska bir konu acip birilerine laf atmisiniz :)) ilgincsiniz :alkış:

biraz kibirlenip cahil bilmem ne demisinizde bende size bir atasozu hatirlatma gerege duyuyorum insanlari cahil olarak gormenizden dolayi yazma geregi duydum..

Bilgin Karsindakinin Anladigi Kadardir!!!!!!!

OK Hadi Iyi geceler....

mathiaxbars

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
206
oda sevilen bir sözü söylemiş kendi lafı değil cahil , ama konu açması tartışılır

Angelo

0
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
164
Esasında, ancak cahil ve vakti çok boş insan, ortaya böyle kime olduğu belli olmayacak şekilde mesaj açıp huzur kaçırmayı amaçlar.

Misafir

0
Üye
Açılan Konu
11
Bütün insanlar cahildir ama derecelerine göre. ''İnsan olan'' kelimesi vs yazan kişiye cevap veremezsiniz. Küfür edenindir. Kendilerine yapılan küfürleri iltifat sanıp başkalarınada küfür edenlere cevap vermemek gerekir. Az sonra yatacam.
İyi geceler.. İşe gitmeyecek olsam sabaha kadar takılırdım. Vakti bol olanlar takılmaya deva etsin ve onlara kolay gelsin..
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.

BlackThorn

1
Onaylı Üye
Üye
Açılan Konu
82
İyinet'te bilhassa başkasının sözleri ile belirsiz belirsiz "göndermeler" ile olaya girme sendromuda başladı. Eh böylelerini artık kimse tutamaz her halde. Ayrıca üstteki arkadaşlarada katılmaktayım şahsen.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...