Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Hocam birsey diyecem yanlis anlamayinda bir konuda ben buaraya cevap yazarsan kisisel tartisma olur demisiniz ama baska bir konu acip birilerine laf atmisiniz ) ilgincsiniz :alkış:
biraz kibirlenip cahil bilmem ne demisinizde bende size bir atasozu hatirlatma gerege duyuyorum insanlari cahil olarak gormenizden dolayi yazma geregi duydum..
Bütün insanlar cahildir ama derecelerine göre. ''İnsan olan'' kelimesi vs yazan kişiye cevap veremezsiniz. Küfür edenindir. Kendilerine yapılan küfürleri iltifat sanıp başkalarınada küfür edenlere cevap vermemek gerekir. Az sonra yatacam.
İyi geceler.. İşe gitmeyecek olsam sabaha kadar takılırdım. Vakti bol olanlar takılmaya deva etsin ve onlara kolay gelsin..
Umarım herşey dilediğiniz gibi olur.
İyinet'te bilhassa başkasının sözleri ile belirsiz belirsiz "göndermeler" ile olaya girme sendromuda başladı. Eh böylelerini artık kimse tutamaz her halde. Ayrıca üstteki arkadaşlarada katılmaktayım şahsen.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.