ilan vermek isteyenlerin ilanlarini admin panelden girmek istiyorum fazla zamanimi almamasi isin icin.
İlan vermek isteyenler ana sayfada bir yerden ilanlarının içeriğini belirtecekler sizde panelden onaylayacaksınız. Oyle mi?
Html Admin Panel yazmıştık Bir ara sitede açmıştık scrıpt için dilerseniz yardımcı olayım
demo :cevdetengin.net site html
Html panel: http://cevdetengin.net/panel/
ana sayfaya bir button eklerim,
İlan vermek isteyenler ilanlarini bu buttona basinca ilan ekleme formundan ilanlarini kendileri girerler, ama ilan hemen yayinlanmayacak. Biz ilan icerigini kontroledtdikten sonra ilan yayinlanacak.Bu islemler admin paneli üzerinden yapmak istiyorum.
html site en iyisidir.cpu derdi olmaz.kaçyüzbin hit gelse bana mısın demez.kötü yanı admin panelinin almaması ve bir program yardımıyla yapılabilmesi.
tam bu noktada belli bir şablona göre html site yapacağım.ekleyeceğim tüm konuları admin panelden eklemek istiyorum ama veritabanı vs olmayacak.böyle bişey mümkün müdür?
Sanırım aradağınız şey bunun gibi...
http://uydukentrehber.com/firma-ekle.avsr
Tabi sizin ihtiyaclarınıza gore input alanları azaltılıp cogaltılabilir.
Girilen bilgiler admin panelinde görünür ve eger siz onay verirseniz ana sayfada belirlediğiniz yerde ilanlar cıkar.
Detaylı gorusmek için [email protected] ekleyebilirsiniz.
Evet bunun gibi olabilir ben bu scripti taniyorum bende almak istedim daha genis kapsamli bir script aldim www.firmasuche.ch/demo (tercümesi bitmedi)
html site en iyisidir.cpu derdi olmaz.kaçyüzbin hit gelse bana mısın demez.kötü yanı admin panelinin almaması ve bir program yardımıyla yapılabilmesi.
tam bu noktada belli bir şablona göre html site yapacağım.ekleyeceğim tüm konuları admin panelden eklemek istiyorum ama veritabanı vs olmayacak.böyle bişey mümkün müdür?
Script hata veriyor.
Dilerseniz bahsettiğiniz sistemi uygun fiyata yazabilirim.
Sonkez msn adresimi vericem Eger ilgilenmiyor yada baska birisine yazdırmayı dusunuyorsanız sizin taktiriniz tabi.
[email protected]