İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çalışan siteye Admin Paneli yaptırmak istiyorun!

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Gazete okumak için bir site kurdum, basit bir şekilde deyişiklik yapabilmek için Siteye admin paneli eklemek istiyorum, İlgilenenler Php bilgisi ve zamani olan arkadaslar,Fiat ve süre belirtirlerse memnun olurum.

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
ilan vermek isteyenlerin ilanlarini admin panelden girmek istiyorum fazla zamanimi almamasi isin icin.

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
İlan vermek isteyenler ana sayfada bir yerden ilanlarının içeriğini belirtecekler sizde panelden onaylayacaksınız. Oyle mi?

ana sayfaya bir button eklerim,
İlan vermek isteyenler ilanlarini bu buttona basinca ilan ekleme formundan ilanlarini kendileri girerler, ama ilan hemen yayinlanmayacak. Biz ilan icerigini kontroledtdikten sonra ilan yayinlanacak.Bu islemler admin paneli üzerinden yapmak istiyorum.

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Html Admin Panel yazmıştık Bir ara sitede açmıştık scrıpt için dilerseniz yardımcı olayım

demo :cevdetengin.net site html
Html panel: http://cevdetengin.net/panel/

önemli olan bizim siteye uyarlamak ve hatasiz calismasi, benzer birkac isimiz daha var ücrette anlasirsak sürekli birlikte calisiriz. Bizim zamanimiz biraz kisitli birde php bilgimiz az onun icin ilan verdim.

E

Erturk

Misafir
ana sayfaya bir button eklerim,
İlan vermek isteyenler ilanlarini bu buttona basinca ilan ekleme formundan ilanlarini kendileri girerler, ama ilan hemen yayinlanmayacak. Biz ilan icerigini kontroledtdikten sonra ilan yayinlanacak.Bu islemler admin paneli üzerinden yapmak istiyorum.

Sanırım aradağınız şey bunun gibi...

http://uydukentrehber.com/firma-ekle.avsr

Tabi sizin ihtiyaclarınıza gore input alanları azaltılıp cogaltılabilir.

Girilen bilgiler admin panelinde görünür ve eger siz onay verirseniz ana sayfada belirlediğiniz yerde ilanlar cıkar.

Detaylı gorusmek için [email protected] ekleyebilirsiniz.

zubar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
23
html site en iyisidir.cpu derdi olmaz.kaçyüzbin hit gelse bana mısın demez.kötü yanı admin panelinin almaması ve bir program yardımıyla yapılabilmesi.

tam bu noktada belli bir şablona göre html site yapacağım.ekleyeceğim tüm konuları admin panelden eklemek istiyorum ama veritabanı vs olmayacak.böyle bişey mümkün müdür?

MeHMeTR

0
İyinet Üyesi
Reaction score
3
html site en iyisidir.cpu derdi olmaz.kaçyüzbin hit gelse bana mısın demez.kötü yanı admin panelinin almaması ve bir program yardımıyla yapılabilmesi.

tam bu noktada belli bir şablona göre html site yapacağım.ekleyeceğim tüm konuları admin panelden eklemek istiyorum ama veritabanı vs olmayacak.böyle bişey mümkün müdür?

Sen istersinde biz yapmazmıyız :D :D :D

bende bi araba istiyorum ama benzin yakmasın gibi bişey olmuş arkadaşım bu :p

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Sanırım aradağınız şey bunun gibi...

http://uydukentrehber.com/firma-ekle.avsr

Tabi sizin ihtiyaclarınıza gore input alanları azaltılıp cogaltılabilir.

Girilen bilgiler admin panelinde görünür ve eger siz onay verirseniz ana sayfada belirlediğiniz yerde ilanlar cıkar.

Detaylı gorusmek için [email protected] ekleyebilirsiniz.

Evet bunun gibi olabilir ben bu scripti taniyorum bende almak istedim daha genis kapsamli bir script aldim www.firmasuche.ch/demo (tercümesi bitmedi)

oscar78

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0

Benim php bilgim eksik birde zaman sorunum var,bu siteyi haftasonu yaptim ama veritabani eksik, her seyi manuel elle girmek cok zaman aliyor, bu siteyle ilgili 7 gün Gazeteye reklam verdim onlarca mail geldi Reklam basvurusu elle girersem cok zaman alacak.
Ondan dolayi bir php bilgisi olan, uygun fiata calisan, sürekli is alirim kendisine bir programmer ariyorum.

E

Erturk

Misafir
Ben şahsen artık bu konuyu takip etmeyi bırakıyor ve ihtiyacınızı karşılayacak sekilde bir arkadasla anlasmanızı temenni ediyorum ;)

İyi calısmalar.

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5