İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cem Uzan fena yakalandı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
Not : Lütfen en azından bu seçimde biraz " Ülkenin Geleceğini" düşünerek oy verelim..Gördük son 5 yılı..Bir 5 yıl daha göremeyebilir bu ülke..Uyanalım..

tmm ülkenin geleceğini görerek oy verelim peki kime verelim sanırım sen görebiliyorsun bizede yardım et?

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
9
Cem Uzan vaatleri sonrası bu hareket :D Siz tahmin edin ne demek istemiş. Siz anladınız...

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
isim vermek doğru değil. konu sapar. bu benim ne görevim nede misyonum burada. ama düşünmek lazım tabi. Aklı başında gençlersiniz sonuçta

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
isim vermek doğru değil. konu sapar. bu benim ne görevim nede misyonum burada. ama düşünmek lazım tabi. Aklı başında gençlersiniz sonuçta

madem bir iyilik yapıyosun gençliğe yol gösteriyosun bu yolun adınıda koyman gerekmezmi?

çok şükür aklım bilincim herşeyim yerinde ne kadar uzun süreli düşünsemde bir sonuç çıkartamıyorum işte bu yüzden senin çıkarttığın sonucu çok merak ediyorum, hangi beyaz atlı kahramanın bulunduğu parti bu kadar dış borcu kapatacak işsizliğe çözüm bulacak eğitime çözüm bulacak insanların sosyal hayatını düzene sokacak sınıf ayrımı olmayacak varsa lütfen özelden paylaş beni inandır ;)

favorites

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Sarget, sevgili arkadaşım:)

Dış borç, açlık, işsizlık , hırsızlık vs..vs..Bunlar geçmşten günümüze ülkemizin vazgeçilmezleri malesef. Buna geçmişte de kalıcı çözümler bulunamadı. Ben o yüzden eleştirmiyorum şu anki iktidarı

Geçmişten günümüze hiç bir iktidar döneminde " ulusal onurumuz " , "namus ve şerefimiz ". bu derece ayaklar altına alınmamıştı.

İşte budur içerlediğimiz konu. Bundan kaynaklıdır bu tepkiler. Yoksa açlık, enflasyon, dış borç vs..zaten bunlar" olmazsa olmazıdır" ülkemizin:)

Angelo çok güzel maddelemiş..Lütfen tek tek tarafsız olarak oku o maddeleri..ve " kıyaslama " yap geçmiş ile.

Çözümü bulacaksın zaten:)

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kimseye birilerine oy verin demek için veya birilerini aklamak için yazmıyorum ki, sadece aklımıza şaşıldığı için kendimi savundum. Yoksa çok gereksiz bir başlık, içeriğindeki yorumlar da sığ, herhangi birşey paylaşmaktan öte dalga geçmeye yönelik, hayatınız dalga olmuş allah selamet versin.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Size diğer ülkelerle Türkiye arasındaki farkı söyleyeyim;
Örneğin Almanya, orada devlet, millet için çalışır. Türkiye'de ise millet, devlet için çalışır. İktidardakine bol bol para yedirir, oyuncağı olur. Hatta gelir forumda iktidardaki adam için birbirini yer. Yalnız şunu söyleyeyim, Tayyip efendi, geçenki seçimdeki kadar oy alamaz. Gelin iddiasına girelim hatta.

ArkadasYeri, şu an iktidarda olup, cumhuriyeti ve laikliği yürüttüğünü söyleyen bir adam, gidip tarikat yollarında diz çöküyorsa; biz buna tepki gösteririz. Aslında iyi niyetli olduklarını bilsek, tepki göstermeyiz. Ama kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. Dinin arkasına saklanıp yemediği halt, haram lokma kalmayan adamlara tepki gösteririz. Kimse de çıkıp bize hesap soramaz. -ki hesap sorması gereken birileri varsa, bu kişiler biziz.

Valla, bundan sonra iktidarda kim olursa olsun. İstediği kadar devletin parasını yesin. Ama işleri de yoluna soksun. Sorunları çözsün. Ülkeyi kalkındırsın, varsın devletin parasını yesin. Helali de hoş olsun. Yeterki şu ikilemden kurtarsın bizi. Biz yine devlet için çalışmaya, onlara para yedirmeye devam ederiz!

mathiaxbars

0
İyinet Üyesi
Reaction score
122
Şu an iktidarı hak eden hiç bi politikacı yok hepsi çıkar peşinde umarım böyle devam etmez

disconnect

0
İyinet Üyesi
Onaylı Üye
Reaction score
5
O beğenmediğimiz tansu çiller bile bu günkü kadar kötü yönetmedi bizi.
Dünde yazmıştım ama herkese nedense atlamış veya atlamak istemiş.

Kenan Evren diyorki artık kürdistan kuruldu buna alışmamız gerek.
Artık silkinipte kendimize gelelim. Gerçekten harita üzerinde görünen bir kürdistan olmasada bu devlet kuruldu.
Bunu kurulmasını sağlayanlar şu anda ne yapıyorlar hiçbirşey.
Derin devlete karşı olanlar bu gün kerkükte yapılanları sadece izliyor. Demoktarik platformalarda çözüm arıyor.
Atı alan üsküdarı geçmiş. Bizim liderlerimiz hala birbirini yemekle meşgul.

İran bile çıkıpta savaş sebebi sayacağını açıkça söyleyebilirken, biz sadece izlemekle yetiniyoruz.

qdin

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
cem uzan'ın fotosunda oynanmış , yazı eklenmiş , ama aşağıdaki gerçek photoshopsuz ; Yorumsuz
erdogantaliban97.jpg

Merhaba,
Şöyle bir geçmişe gittim kitapları okuyordum gözüme ilişti. bundan 150 sene önce padişahlarımızdan biri " atalarımız " oturmuş sagında solunda birer lala ile fikir alışverişi yapıyor. biz nelerden utanır olduk..

Başbakan o zaman ne baş nede bakan nede dogru düzgün yola bakan bir kimlikte olmadıgını biliyoruz. Yani cidden ayıpmı bir memleketde bir tarikat bir oluşumda oturmak sohbet etmek? din hakkında bilgi almak? Biz nelerden kaçıyoruz? Arkadaşlar açık ve net söyleyecegim biz inandıklarımız ve yaşadıklarımız arasında büyük bir çelişki yaşayan bir milletiz. Bu sözlerimi iyi düşündükten sonra yorum yaparsanız sevinirim.

lovemove

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
olayı neden farklı boyutlara götürüyorsunuz? hemen siyasete vurdunuz işi yani. geyik yapmak için adam resim paylaşmış. hemen erdoğanın resimlerini misilleme gibi koydunuz.. neden böyle koruma içgüdüsü oluşuyor anlamıyorum. burada partizanlık değil geyik amaçlı koyulmuş resim.. başlıkta uzan yakalandı diyor içerde erdoğan resimleri yer alıyor sen akıl fikir ver insanlara yarabbim.. yazık çok yazık..

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
olayı neden farklı boyutlara götürüyorsunuz? hemen siyasete vurdunuz işi yani. geyik yapmak için adam resim paylaşmış. hemen erdoğanın resimlerini misilleme gibi koydunuz.. neden böyle koruma içgüdüsü oluşuyor anlamıyorum. burada partizanlık değil geyik amaçlı koyulmuş resim.. başlıkta uzan yakalandı diyor içerde erdoğan resimleri yer alıyor sen akıl fikir ver insanlara yarabbim.. yazık çok yazık..

+rep, ne alaka tayyip erdoğanla anlamadım bende ama bu kadar mantıksız şeylere cevap vermedende olmaz hani..

Oyumu Cem Uzan'a vericem ben ve gayet aklım yerinde çok ta zekiyim kanıımca çevrede Cem Uzan'dan başka oy verecek kişi göremiyorum, gidip ana'nı alda git burdan diyen bir yöneticiye oy verenin vay aklına diyorum bende :)

bu "ananıda al git" lafıyla siyaset yapan, başka siyaset yapacak bişeyleri olmayan zihniyete oturup kahkaha mı atayım yoksa ağlayayım mı karar veremedim doğrusu.Gerçi,cem uzandan bir yarar bekleyen kişilerden bu yorumların çıkması anormal olmasa gerek.

Tayyip erdoğan yeri gelmiş bir provakatöre ananıda al git lan demiştir.Doğru veya yanlış, yapmıştır.Yeri geldiğinde ise ilgilenip göz kulak olmuştur.
Kurtuluş savaşını başlatan,Türkiye cumhuriyetini kuran ve herkesin saygı duyduğu Atatürkte yeri gelmiştir provakatörleri terslemiş, hatta asmıştır.

Yaklaşık 30 dk o resmi aradım ama bulamadım.Atatürk yaşlı bir kadına elini kaldırmış,kızgınlık dolu bir ifadeyle bişeyler söylüyordu.O resime bakarsak atatürkte mi kötü yöneticiydi?

Dindar bir başbakanın başarıya ulaşması birilerinin canını fena halde acıtıyor sanırım.Kabul etsenizde etmesenizde,atatürkten sonraki en başarılı hükümettir AKP hükümeti.Enflasyonu tek haneli rakamlara getirdiler.Halk biraz olsun rahat nefes aldı.

AKP hükümetiinin aleyhine söylenen kaydadeğer hiç bir şey yok.Tek söylenen şeyler:
-Ananıda al git lan dedi başbakan olmaz
-Ülkeyi sattı (kime sattıysa açıklanamıyorda sadece bu deniyor)
-Karısı başörtülü (Yeri gelince dış görünüş önemsiz edebiyatını yapanlar diyor bunları)

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Kabul etsenizde etmesenizde,atatürkten sonraki en başarılı hükümettir AKP hükümeti.Enflasyonu tek haneli rakamlara getirdiler.Halk biraz olsun rahat nefes aldı.

AKP hükümetiinin aleyhine söylenen kaydadeğer hiç bir şey yok.Tek söylenen şeyler:
-Ananıda al git lan dedi başbakan olmaz
-Ülkeyi sattı (kime sattıysa açıklanamıyorda sadece bu deniyor)
-Karısı başörtülü (Yeri gelince dış görünüş önemsiz edebiyatını yapanlar diyor bunları)

En başarılı Hükümet

Kemal Unakıtan

family finans grubunun eski yonetim kurulu uyesi. hakkinda 9 ayri suctan sorusturulma acilmis 5 yil hapsi istenen yeni maliye bakani

4.000 ton (yani dörtmilyon kilogram) mısırı, üstelik çerezlik mısırı (yanında bira da alır mıydınız) tüketecek kadar konfor içinde yaşayan tavukları varmış bu adamın oğlunun. daha önce kendisine oy veren, vermeyen herkesi "koyun" yerine koyan politikacıları görmüştü bu ülke* ancak ilk defa "tavuk" yerine koyanına, üstüne üstlük bunu milletin gözüne gözüne yapacak kadar "pişkin"ine denk geliyor. aslında kemal abimiz haklı, zira meşhur 2b arazilerinin üstünde yaşayan 70 milyon tavuk var, ona değil 4.000 ton, 4.000.000 ton mısırda yetmez. tebrik ediyorum, kemal abicim seni, kelinden centilmence öpüyorum.. ( ALINTI)

naylon fatura
tupras
orman arzileri
kacak villalar
özel af
galata pord
ofer ailesi
kdv indirimi

Recep Tayyip Erdoğan

iskiye ait 14 taşınmazın ihalesiz su vakfına verilmesi
akbil ile ilgili zimmet (dava hala devam ediyor ama dokunulmazlık olduğu için davaya ara verildi)
EN ONEMLİSİ resmi evrakta sahtecilik
“Ben Muhammed Müslüman ümmetindenim. Türkiye dinsiz, laik bir memleket haline gelmiştir. Hayatımı Mustafa Kemal dinsizliği ile savaşa adayacağıma, Türkiye’yi bir din ve şeriat devleti haline getirmek için mücadele edeceğime, Kemal Paşa zamanında çıkarılan dinsiz kanunların tatbikini önleyeceğime, kısa zamanda ümmet esasına dayanan, şeriat devletinin kurulması için çalışacağıma, dinim, Allahım ve bütün mukaddesatım üzerine yemin ve kasem ederim.”

Cüneyt Zapsu

Alman vatandaşı olduğu için milletvekilli adayı olmadığı belirtilen Cüneyt ZAPSU AKP’nin kurucu üyesi ve “Türkiye yalnızca Türklerin değildir. Dolayısıyla bu düzenin koruyucusu olmamız mümkün değil” diyen kişi..
“Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…” diyen Başbakan Tayyip Erdoğan’ın danışmanı…

ETİ-BOR Genel Müdürü M.AHMET DERE (AKP Balıkesir Milletvekili Turan ÇÖMEZ’in Eniştesi)
ERDEMİR Başkan Vekili ABDULLAH ŞENER (Başkan Yardımcısı Abdullatif ŞENER’in kardeşi)
ŞEKER FABRİKALARI Genel Müdürü MEHMET AZMİ AKSU (İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU’nun kardeşi)
TCDD Genel Müdürü SÜLEYMAN KARAMAN (Tayip ERDOĞAN’ın yakın dostu, İETT eski Genel Müdür Yrd.,Ulaştırma Bakanı Binali YILDIRIM’ın halasının oğlu)
OKİ Başkan Vekili ERDOĞAN BAYRAKTAR (Tayyib ERDOĞAN ‘ın İstanbul Büyükşehir Belediyesindeki ekibinden)
Sağlık Bakanlığı Müsteşar Yrd.CİHANSER EREL (Maliye Bakanı Kemal UNAKITAN’ın kayınbiraderi)
Sağlık Bakanlığı Personel Genel Müdürü MUHİTTİN BAL (AKP Milletvekili adayı)
Sağlık Bakanlığı Hudut ve Sahiller Sağlık Genel Müdür Vekili ORHANFEVZİ GÜMRÜKÇÜOĞLU (Erdoğan’ın Belediye Başkanlığı döneminde yolsuzluk iddası ile yargılanan Mustafa ALBAYRAK’a sahte işkence raporu verdiği gerekçesiyle yargılandı)
Kültür Bakanlığı Müsteşarı MUSTAFA İSEN (İmam Hatip Lisesi çıkışlı, Dini yayınlar yapan Akça yayınevinin danışmanı,Gazi Üniversitesi Edebiyat Fakültesinin eski dekanı)
Kültür Bakanlığı Müsteşar Yrd.İBRAHİM ATALAY
(Devlet Bakanı Bekir ATALAY’ın yeğeni)Tarımsal Araştırmalar Genel Müdürlüğüne atanan Doç.Dr.HASAN EKİZ(Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ’nün teyzesinin oğlu)
Dış Ticaret Müsteşar Yrd.ÜLKER GÜZEL (Hasan Celal GÜZEL’in eşi)
Köy Hizmetleri Genel Müdür Vekili ALİ ALTINTAŞ (Tarım Bakanı Sami GÜÇLÜ’nün Konya’dan hemşehrisi)
Enerji Bakanı Başdanışmanı YASİN KALEM (Refahyol Enerji Bakanı Recai KUTAN’ın Öz.Klm.Müd.)
Enerji Bakanı Bakan Danışmanı OSMAN İLTER (Enerji Bakanı Hilmi GÜLER’in kayınbiraderi)
Maliye Bakanlığı Danışmanı HASAN GÜL
(Refahyol Döneminde Bütçe Daire Başkanlığı görevi yaptı)
Maliye Bakanlığı Danışmanı ÖMER DUMAN (Refahyol Döneminde Ankara Defterdar Yardımcılığı yaptı)
Başbakanlık Müsteşarı FİKRET ÜÇCAN (Kültür Bakanlığı eski Müsteşarı, Şeriat eğitimi veren El Ehzer mezunu Hüsnü ÖZER’in atama belgesinde imzası bulunuyor)
Başbakanlık Müsteşar Yrd. AHMET ŞİRİN (Refahyol Hükümeti dönemi Maliye Bakanlığı Müsteşar Yrd.)
Karayolları Genel Müdürlüğüne atanan SABRİ ERBAKAN (Kapatılan RP’nin Başkanı Necmettin ERBAKAN’ın yeğeni, Feyizoğlu’nun kardeşi)
Başbakanlık Müsteşar Yrd. MUSTAFA ESEN (28 Şubat sürecinde soruşturma geçirmiş eski Gümüşhane Valisi)
Büyükelçi AHMET DAVUTOĞLU ( Başbakan Abdullah GÜL’ün danışmanı)
İstanbul Sağlık Müdür Vekili Dr.MUSTAFA BAKAR (Haseki Hastanesi Başhekim Yrd.)
TÜPRAŞ Yönetim Kurulu Başkanı KAHRAMAN EMMİOĞLU (Tayip Erdoğan’ın Belediye Başkanlığı döneminde Genel Sekreteri)
TBMM Başkanlığı Başdanışmanı HALUK AKŞİT (Turizm Bakanı Güldal AKŞİT’in eşi)
Başbakanlık İdari ve Mali İşler Daire Başkanı MEHMET GÜRBÜZ (Başbakan Abdullah GÜL’ün hemşehrisi, Başbakanlık Müfettişi)
Bingöl Valisi HÜSEYİN AVNİ COŞ
(İstanbul Büyükşehir Belediyesi’nebağlı BİT’lerde yolsuzluk soruşturmalarında (AKBİL) görev alan ve işlem yapılmasına gerek görmeyen mülkiye başmüfettişi)
İzmir Valisi YUSUF ZİYA GÖKSU (İçişleri Bakanı Abdulkadir AKSU’nun yakın akrabası)
Rize Valisi ENVER SALİHOĞLU (İstanbul Büyükşehir Belediyesi’ne bağlı BİT’lerde yolsuzluk (AKBİL) başmüfettişi)
Batman Valisi (Daha sonra Diyarbakır Valisi) EFKAN ALA (Eski Bakan yeni ANAVATAN lideri Erkan MUMCU’nun danışmanı )(Efkan Ala’nın Atatürk düşmanlığı ve PKK yandaşlığı dillere destandır.
DSİ Genel Müdürü VEYSEL EROĞLU (Tayip Erdoğan’ın Belediye Başkanlığı döneminde İSKİ Genel Müdürü)
AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN YILDIRIM COŞKUN(Sanayi ve Ticaret Bakanı Ali COŞKUN’un oğlu)
AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi ERKAN TOPAL (AKP İstanbul İl Başkan Yrd.)
AYCELL Yönetim Kurulu Üyesi OSMAN D.ILGIN(AKP Konya milletvekili adayı)

Vayyy beee Cumhuriyet tarihinin ATATÜRKTEN SONRAKİ EN BAŞARILI DEVLET ADAMLARI VE CUMHURİYET TARİHİNİN EN BAŞARILI HÜKÜMETİYMİŞ HAKKATEN...

Bunlar kaydadeğer mi?

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Yazdıklarınız arasında hiç bir icraat yok.Tamamen kişilerin yaptıkları vs diyorsunuz.
Üstelik tayyip erdoğanınn söylediğini yazdığınız o cümlelerin onun söylediğine hiç bir kanıt yoktur.

Artı aşağıdaki cümleye tamamen katılıyorum
“Ata’ya saygı duruşunda sap gibi ayakta durmaya gerek yok.. Bu hukuku hazırlayanlar bu düzenin kaldırılmasının maşası olacak…”

Yeri geldi mi 10 kasımda saygı duruşunda bulunanlar, yıllarca yan gelip yatıp milleti hortumladılar.
Bağıra bağıra 10.yıl marşını söylemekle atatürkçü olunmuyor efendiler..

ATATÜRK'TEN SON MEKTUP

Siz beni hâlâ anlayamadınız,
Ve anlayamayacaksınız çağlarca da,
Hep tutturmuş "yıl 1919, Mayısın 19'u" diyorsunuz,
Ve eskimiş sözlerle beni övüyor, övünüyorsunuz.

Mustafa Kemal'i anlamak bu değil,
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil.

Bırakın o altın yaprağı artık,
Bırakın rahat etsin anılarda şehitler,
Siz bana neler yaptınız ondan haber verin,
Hakkından gelebildiniz mi yokluğun, sefaletin,

Mustafa Kemal'i anlamak yerinde saymak değil,

Bana muştular getirin bir daha,
Uygar uluslara eşit yeni buluşlardan;
Kuru söz değil iş istiyorum sizden anladınız mı,
Uzaya Türk adını Atatürk kapsülüyle yazdınız mı,

Mustafa Kemal'i anlamak avunmak değil,
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil

Hâlâ o acıklı ağıtlar dudaklarınızda,
Hâlâ oturmuş 10 Kasımlarda bana ağlıyorsunuz,
Uyanın artık diyorum, uyanın, uyanın,
Uluslar, fethine çıkıyor uzak dünyaların.

Mustafa Kemal'i anlamak göz boyamak değil,
Mustafa Kemal ülküsü sadece söz değil

Beni seviyorsanız eğer ve anlıyorsanız,
Laboratuvarlarda sabahlayın, kahvelerde değil,
Bilim ağartsın saçlarınızı, kitaplar,
Ancak böyle aydınlanır o sonsuz karanlıklar.

Mustafa Kemal'i anlamak ağlamak değil,

Demokrasiyi getirmiştim size, özgürlüğü
Görüyorum ki hâlâ aynı yerdesiniz hiç
ilerlememiş;
Birbirinize düşmüşsünüz halka eğilmek
dururken,
Hani köylerde ışık, hani bolluk, hani kaygısız
gülen,

Mustafa Kemal'i anlamak işitmek değil,

Arayı kapatmanızı istiyorum uygar uluslarla,
Bilime, sanata varılmaz rezil dalkavuklarla,
Bu vatan, bu canım vatan sizden çalışmak ister,
Paydos öğünmeye, paydos avunmaya, yeter,
yeter,

Mustafa Kemal'i anlamak aldatmak değil,

Halim Yağcıoğlu

ismozalp

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
evet işte icraat var bak akp yapmış icraatları yoklukğun sefaletin önüne geçti
Türk adını kapsülle yazmadı daha Türk nedemek onu bilmiyor ki birileri Türklüğünü tartışıyor

diyorsunuz ki bunlar kişilerin yaptığı vs hani Atatürkten sonraki büyük adam nerde ben göremedim eniştesini halasının oğlunu gördümde onlarda tcdd falan çalışıyorlarmış o dizlerinin dibine çöktüğü adamdan bahsediyorsunuz yok din dersi alıyomuş falan interpolde arıyo din dersi almak için kırmızı bültenle ama bir türlü bulamadı bilen varmı yerini?

Atatürk'ten Son Mektup demişsiniz ne verdi bu ülkeye akp bu mektupta yazanların hangisini uyguladı? legandi hani kırmızı çizgi? hani türklük? hani müslümanlık?

buda benim şiirim

Ne Ararsın Tanrı ile Aramda / Neyzen Tevfik

Ne ararsın Tanrı ile aramda
Sen kimsin ki orucumu sorarsın?
Hakikaten gözün yoksa haramda
Başı açığa neden türban sorarsın?

Rakı, şarap içiyorsam sana ne
Yoksa sana bir zararı, içerim
İkimiz de gelsek kıldan köprüye
Ben dürüstsem sarhoşken de geçerim.

Esir iken mümkün müdür ibadet
Yatıp kalkıp Atatürk'e dua et...
Senin gibi dürzülerin yüzünden
Dininden de soğuyacak bu millet.

İşgaldeki hali sakın unutma
Atatürk'e dil uzatma sebepsiz
Sen anandan yine çıkardın amma
Baban kimdi bilemezdin şerefsiz

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
neyzen tevfikin şiiriyle,konunun hiç bi alakası yoktur.
Hatta açılan konunu çekilen yerlerle alakası yoktur.

Tamam siz cem uzana oy verin.Onun geçmişinde hocaların ayak diplerinde çökme yok nası olsa.Rus kadınlarının üstünde ahlaklı bir geçmişi var.Eee,dindar biri olmak kadar gafletli biri olmaktansa,bu tarz resimlerle,dolandırıılıkla anılan biri olmak daha iyi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5