Ben oyumu x'den başka hepsi iyidir şekliyle yorumlayarak vermem. Y şudur, Z budur diye uzar çünkü mevzu. Bir görüş, fikir temsil edilebiliyorsa o zaman yorum yapılır, vermeyin almayın aklınıza şaşarım denebilir.
cem uzan'ın fotosunda oynanmış , yazı eklenmiş , ama aşağıdaki gerçek photoshopsuz ; Yorumsuz
Bu kişinin sakallı olması geriyor sanırım sizi..
bu adama oy verecek şahıs ve şahısların vay aklına derim ben..
saygı duyulacak bir davranış taktir ettim. gereksiz polim yapmayalım.cem uzan'ın fotosunda oynanmış , yazı eklenmiş , ama aşağıdaki gerçek photoshopsuz ; Yorumsuz
saygı duyulacak bir davranış taktir ettim. gereksiz polim yapmayalım.
O sakallı kişinin kim olduğunu araştırıp sonra yazasan daha iyi olur.....
ben hiç bişeyi hakkında yorum yapmadım sadece oradaki hareket hakkında söz söyledim.İstanbulu verdi muhallebiciye, o da tecrübesi olmadığı halde bir sürü işi sırf partiye yakın diye adamlarına verdi, içine edip çıktılar. Son kurban bugün gazetelerde. 31 Ocak da bitmiş olması gerekirken, teslim edilmeyen iş, çukuru kartonla kapatan bir süper zeka. Daha birçok şey var. Nasıl olsa bu ülkede vatandaş hak arayamıyor. Suçlular 10 dakikada AKlanıyor.
Bizde benzer durumlarda diğer ülkelerde yöneticilerin utancından istifa ettiği, hatta canına kıydığı durumlara vay be der, ağzımız açık bakarız.
Ömer Hayyam'dan bir dörtlük
İçin temiz olmadıktan sonra
Hacı hoca olmuşsun, kaç para!
Hırka, tesbih, post, seccade güzel ama;
Lan, Tanrı kanar mı bunlara?
Angelo..+rep verdim sana. ama gerçekten +rep
yani forumun sanal +rep'i değil bu.
tebrik ediyorum güzel yazıdan dolayı..inan artık üşeniyorum yazmaya..dinlemek okumak daha rahatlatıyor beni.
En azından bazı kesimlerin " uyandığını" görmek bile umutlandırıyor beni.
Teşekkürler tekrar
Not : Lütfen en azından bu seçimde biraz " Ülkenin Geleceğini" düşünerek oy verelim..Gördük son 5 yılı..Bir 5 yıl daha göremeyebilir bu ülke..Uyanalım..