İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Cem Uzan fena yakalandı :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Bir kere tartışmayı bu boyuta getirmen hiçbirşey okumadığını gösteriyor.

10 küsür madde yazdık, tek ananı al git lafından yola çıkmadık, kimsenin dinine de laf söylemedik. Kaldı ki böyle müslümanlık olmaz. Filistin'de katliamlarda, Lübnan'daki katliamlarda Başbakan veya Dışişleri Bakanı'ndan, "Türkiye bölgede ara buluculuk yaparak barışı sağlamak için girişimlerini sürdürüyor" lafından başka birşey duyduysan, gördüysen bize de anlat biz de bilelim. Anası ağlamış meydanın neyin girişimi? İsrail kazılar yapıyor, bizim başbakanımız Israil konuk başbakana "endişelerini dile getirmiş" dozerler hala çalışıyor. Sırplar Boşnak katliamından ak kaşık gibi çıktı, bizim dış işleri susuyor. Irak'ın anası bellendi, bizimkiler Kürtlerle görüşecek. Danimarka'da skandal oldu, bizden açıklama "talihsiz". Sen hangi müslümanlıktan, İslam'dan bahsediyorsun? Ortada dinle ilgili birşey söylenmemişken kopardığın bu yaygara nedir? Keşke şeriatçı olsalardı, keşke ülkeyi İran yapsalardı, benim başımın üstüne koyardım, halife bile koysunlar Topkapı sarayına, ama iki yüzlülük din altından pis iş yürütmek dünyanın en aşağılık şeyidir.

Okuma gözlüklerini kaybettiysen vereyim, bir sayfa geride kimi neye sattıklarını yazdım. Ülkede bir tane ulusal banka kalmadı, hepsi yabancıların. Ülkede telekom tekel olarak yabancıların, Güneydoğu Anadolu'da çıkarılan yasa ile yabancı toprak satışları inanılmaz boyutlara ulaştı. Daha ister misin, baya madde var ama okumayana boşuna zaman harcayıp yazı yazıyoruz.

Medeniyetsiz Avrupa'ya köpek olmuşlar, siz de gelip burada dindar başbakandan rahatsız oldunuz gibi garip şeyler yazıyorsunuz, yiyim dindarlığı. Ona dindarlık denmiyor. Dindar, benim arkadaşım, onun mensubu bulunduğu akıma "DİNCİ"lik deniyor. Yani senin anlayacağın şekilde, dini kullanıp sarığın altını doldurmak. Ben dinimi bu insanlara savundurmam arkadaşım, bilmem bunu anlayabiliyor musun? Propaganda yapacağına Hz. Muhammed'in hayatıyla sevgili başbakanınkini karşılaştır azıcık.

Ortaya bir düşünce atacaksanız mesneti olsun, arkası olmayan propagandalar yapmayın.

Gamend

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Hepiniz çok biliyorsunuz. Cem Uzan hakkında yazılanları keyifle okurken, birden Tayyip efendinin resmini görünce bozuluyorsunuz. Kuyruk acısı mı desek, yoksa ucu size mi dokundu desek acaba?

Burada kendi açınızdan bakıp milleti karalamaya devam edin. Bildiklerinizi de kendi vatandaşlarımıza değil, diğer milletlere anlatın. İçimizdeki sorunu çözemezsek dışta hiçbir şey yapamayız. Osmanlı'da iç karışıklıklardan dolayı neler olduysa, aynını şimdi yaşıyoruz. Farkında bile değilsiniz. Neyse, siz devam edin. Ancak birbirinize laf atarsınız. Lafa gelince; laiklik, cumhuriyet, vatan, din, millet, özgürlük, demokrasi. Uygulamaya gelince? Herkes kendi cephesine çekiliyor ve bol keseden atıyor.

Angelo'nun son paragrafta yazdıklarına aynen katılıyorum. Daha önce de yazmıştım. Dinin arkasına saklanıp yemediği halt kalmayanlara bayılıyorsunuz. Yedirin paralarınızı iktidardakilere. Ama sizde haklısınız be. İktidardaki adamlarınız size iş imkanı sağlıyor, size ayrıcalık yapıyor. Daha ne istersiniz siz? Belediyeden yardımlar, el altından paralar, mal-mülkler. Tabi, hakkıyla alanlardan ya da hakedip de alamayanlardan size ne? Sizin cebiniz doluyorya, halk umrunuzda mı?

Lütfen ama lütfen gelip bana kuru laf yapmayın, kimin ne olduğunu çok iyi biliyoruz. İktidardaki adamlarınız getirsin paraları, yiyin siz. Bize de karışmayın. Biz hakkımızı aramaya devam edelim.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Okuma gözlüklerini kaybettiysen vereyim

Lütfen okuma gözlüklerimi yollar mısın? Bir forumda insana nasıl hitap edeceğini bilmeyen birinin yazdıklarını okumam için,senin bakışından gösteren bir gözlük gerekiyor.

İthamlarınız çok ağır,hem size hem gamende yakışmadı.
Benim söylemek istediğim,tayyip erdoğan kurtarıcı,2.bir atatürk filan değil.Diğer hükümetlere kıyasen,ülkede en iyi duruma onların hükümetinde geldik.
Ben ve ailem dindarız.Ben pek olmasamda ailem dinini çok sıkı yaşar.Tayyip Erdoğan'ın dini kullandığını ilk önce biz anlardık emin olun.
Hz.Muhammed ile Tayyip Erdoğanı kıyaslayacağına angelo,ilk bir insanla nasıl konuşulacağını O'ndan(Hz.Muhammed) öğren,sonra gel dini savun.

Daha fazla yazı yazmayacağım,en ufak bir şey siyasi konulara çarpıtılıyor.

Gerektiği yerde geyik, gerektiği yerde siyaset yapılır.Geyik yapmayı bilmiyorsanız,geyik konularına mesaj atmayın.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Sözüm angeloya, "O'ndan" dan kastım, Hz.Muhammed idi.
ananıda al git lan diyen ben değilim.Konuşma öğrenmeniz için başbakanın ağzını yoklamanıza gerek yok.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
Kardeşim, senin problemin bazı şeyleri tekeline almaya çalışman. Okumamazlığın hala devam ediyor, sana önerim hala okuma gözlüğü bunda ayıp bir şey yok. Bu saçma mesajı açarken geyik diye açtığını söylüyorsun, yanına parti logosu konmuş. Şimdi bu geyik mi siyaset mi, geyiği siyasete karıştıran sensin. Her insanın kişisel fotoğrafları olur bunu parti logosunun yanına koyarsan başın da belaya girer, benden duymuş olma.

Ikinci tekelleştirme çabaların kimse dinden filan bahsetmedi, yüz tane eleştiri yazdık, bir tanesi bile din ile alakalı değildi. Hatta dini, islamı korumuyorlar diye eleştirdik. Bu da bizim en doğal hakkımız, biz milletiz. Sen de bize cevaben kalktın yok dindar başbakanı çekemiyorlar, yok diğeri rus üstünde, bizimkisi müslüman gibi anlamsız şeyler yazdın. Ondan sonra Tayyip Erdoğan dini kullansaydı ilk biz anlardık gibi yeni birşey ekledin. Bunu anlama yeteneği sizin hangi özelliğinizden geliyor acaba? Dini sıkı yaşamanızdan kaynaklı ise, benim ne ölçüde yaşadığımı sen nereden biliyorsun acaba?

Burada bu hükümetin yaptığı somut icraat hakkında bazı eleştiriler koyduk, söyleyecek sözün olsaydı bunlara cevap verirdin, vermediğine göre konuyu din boyutuna çekip dini kendi tekeline almaya çalışman, siz ruslarla birlikte olan insana oy verin gibi ortam gerici bir mesaj atman anlamsız.

izin verirsen biz ciddi şekilde fikir alışverişi ve eleştirilerde bulunmak için burdayız, eğer herşeyi okuyup bu şekilde davrandıysan ortamı bilerek geriyorsundur ki bunu yapmaman gerekiyor, yok okumadıysan oku.

ruen

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Benim dini tekelime filan çektiğim yok.Haddinizi bilin,terbiyesizlik yapmayın.Kendi kendinize hayal dünyanızda saçma sapan şeyler kurup benim üzerime yıkıyorsunuz.
Geçen sayfalarda söylediklerimin hepsini kendi üzerine almanada şaşırdım doğrusu.

Eleştirilerin dinle alakalı olmadığını söylüyorsunuz.Konuyu ilk değiştiren myweddingin koyduğu resim tayyip erdoğan ile islamcı bir şeyhin fotoğrafıydı.Kimin okuma gözlüğüne ihtiyacı var acaba?

Benim dini istismar ettiğim filan yok.Aksine,tayyip erdoğanı dindar olduğu için çoğu kimse sevmiyor,çekemiyor dedim.Ortada bişey yokken benim dini istismar ettiğimi düşünüosanız,anlaşılıyor ki kendiniz çoğu kez istismar ediyorsunuz.
Nede olsa "kişiyi bilirsin kendin gibi". Bir insan,diğer bir insanı bir şeyle suçluyorsa,kendisinin o şeyi yaptığını veya öyle bir fikrin kendisinde olduğunu gösterir.Bu yüzdendir ki,saf ve temiz insanlar çok çabuk kandırılırlar.Çünkü kendi akıllarından kirli oyunlar geçmemektedir.

Benim mesajlarımda, örneğin: "ruslarla birlikte olan adama verin" kışkırtma yoktur.Kışkırtmalara cevap vardır.Nasıl,gidin şöyle böyle tayyip erdoğana verin diyolarsa bende cevap olarak onu dedim.Gene ilk kışkırtan ben değildim.
Konuya baştan beri bakarsan,kimseye sataşmam yok sadece cevaplarım var.

Bana karşı hitaplarınızda lütfen biraz daha dikkatli olun.Özellikle dini tekeline almaya çalışıyor tarzı iftiralara sabredemem.Seviyeli cevap yazacaksanız yazın,yoksa sizin hitabınıza inerim.Bu da forumu seviyesizleştirir.
Teşekkür ederim.

Angelo

0
İyinet Üyesi
Reaction score
111
3 mesajdır güzel güzel anlatmaya çalışıyorum, olmuyorsa vazgeçerim. Ben gayet seviyeli yazdım.

Dini tekeline alma lafına sabredemiyorsan, din istismar edilseydi "ÖNCE BİZ ANLARDIK" yazmazsın. Bu tekele almaktır. Kirli işten filan kastını bilmiyorum, ışık hızıyla kendine gel. Ne seviyesizlik yaptım, ne terbiyesizlik, bunu ölçme yetisi de sen de değil zaten.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5