Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
kardeş bu programın sırrı nedir ya gerçekten hayretler içinde kaldım. kendi kendimi aradın. trcell den avea aradım. avea knt. yok. TRcell vardı. arandı etti knştm. 1 knt bile gitmedi. gerçekten çok ilginç.
ilerisi açık bi program gibi gözüküyor. Eğer türk programı ise HELAL.
abışıp kaldım valla acayip bişi bu ya programa telefon numaranızı giriyorsunuz daha sonra aranacak kişinin numarasını giriyorsunuz ve cep telefonunuz o kişi arıyor bu ne boyle üstelik kontörde kitmiyor
Programdan kasıt şu yabancı bir internet telefonu şirketinin bu programdaki arama başarısını test etmek için deneyiniz kısmındaki postları alıp kendisi post etmesi zaten demo olduğu için 1-2 dakikadan fazla konuşulmuyor, şirketi hatırlamıyorum ama
Programı kurarken sözleşme felan varsa dikkatlice okuyun, bi ara 100 sms bedava atmıştım bi siteden sınra 1 yıl boyunca her gün bana bi sms atıyordu 10kontürüm gidiyordu
firmaların milyon dolarlar harcayarak kurdugu gsm şebekelerini birinin bedavaya size sundugunu vaad etmesi bana hiç mantıklı gelmiyor
ben para vererek konuşmaya razıyım
Yapmayın arkadaşlar neden bitsin voip işte, adamlar yurt dışında bedavaya konuşuyorlar biz inanmıyoruz bile böyle şeylere öyle bir sömürmüşlerki bizi biri ucuza bi hizmet çıkarınca inanmıyoruz bile hem bu free birşey değil bu sadece demo ve uzun zamandır var
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.