35 senelik birikim diyor? Sende baydı diyorsun?
Dalga mı geçiyorsun birader?
Eğer benim 35 senelik birikimim olsaydı ve üzerine bu sözler gelseydi, emin ol ki tavrım wp'ninkinden daha sert olurdu..
Nasıl bir üsluptur anlamıyorum ki?
Allah allah..
mesela bende bu üsluba çok sert tepki verebilirdim.. kendi mesajınızı yazmadan önce ölçüp biçtinizmi? eleştirdiğiniz kişi olmadıgınızdan eminmisiniz?
biraz empati yapın isterseniz..
sen bir konuyu siliyorsun.. bir kullanıcı nedenini merak ediyor (insandır gayet doğal bir durum ) ve cevap aramak amacıyla konu açıyor.. bende geliyorum diyorumki "neb canı sıkıldıkça konu siliyo" şimdi siz buradan ne çıkarırsınız.. ben kendi çıkarıcaklarımı saymak istiyorum
1- Neb bu işi beceremiyor
2- Neb konulara taraflı yaklaşıyor objektif olamıyor çıkarlarına uygun hareket ediyor
daha sonra niye ceza aldım ben diye pm atmak yerine (cezayı kimden aldıgınızı görürsünüz ama konuyu kimin sildiğini bilmediğiniz için cevap ararken konu açmak bir nebze kabullenilebilir) konu açıyor üstteki cümleyi kurup şahsi fikrime göre aşağısında yazmış oldugum 2 seçenekten birini belirten insan oradada diyorki "ben neb'in verdiği cezaları kabul etmiyorum bana göre yanlış birşey yoktu ayrıca benim 35 yıllık birikimim var"
firar buradan ne çıkarır?
1- Neb'i adam yerine koymuyorum ne yaparsa yapsın umrumda değil
2- Neb benim 35 yıllık deneyimim göz önüne alındıgında bana ceza verme lüksüne sahip değildir o kimdir?
sonuç olarak...
Bu işi beceremediğimizi, objektif olamadıgımızı düşünüyor.Bizi adam yerine koymuyosanız lütfen arkadaşın verdiği tepkiyi vererek forumdan çekip gidiniz.. kimseyi zorla tutmuyoruz.. insanlar bize hakaret etsin, aşağılasın, küçük görsün diye burada çabalamıyoruz.. Bunları düşünen bir üyenin veya insanın hala gelip bizim düzene oturtmak için çabalayıp insanların bilgiye olabildiğince hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşmalarını sağladıgımız platformda üye olmasını bırakın okumasını bile kendiyle ters düşmesi olarak değerlendiririm...
Not: Neb'e karşı kişisel olarak yazılmış bir mesaj değildir.. herkes mesajı okurken "Neb" yerine kendi ismini koyup okumalıdır burası ne kahvehane nede kızılay çadırıdır arkadaşlar ihtiyacınız oldugunda gelip sonra sizin kriterlerinize uymuyor diye gidiyorum sizi beğenmedim diyemezsiniz.. bu forumda mesajı olan herkese hakarettir bu birgün bunu yapıcak biri varsa hiç beklemesin ekranın sağ üstünde çarpı işaretine tıklasın...