İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

Ceza Almışım

• Konbuyu başlatan Xman
  • Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
X

Xman

Misafir
aşşağıdaki en son silinenen mesajınız

bu mesajın niye silinmemesi gerektiğini söylermisiniz lütfen

Silmeyeceksin çünkü biz orada 2-3 kişi birbirimize latifede bulunuyoruz hoş sohbet edip konuyu güncelliyoruz işte sizde bunu anlayacak yapı yok hemen silelim kitleyelim geyik olmasın burası bir forum ve adı paylaşım ortamı çeşit çeşit insan var herkes sizin düşünce yapınızda paylaşamaz istediğin kadar yasakla as kes biç insanları tek tip düşünce yapısına sokamazsın, umarım anlatabilmişimdir.

bilgi

0
İyinet Üyesi
Reaction score
171
%100 hiç kimse hiç kimseyi memnun edemez
armudun sapı der, üzümün çöpü

buranın sanırım düzeni bu, beğenmeyen çeker gider
daha doğrusu mevcut kurallar herneyse uyulmalıdır

dip soru: bu arada kaç tane kırmızı kart ile banlanılıyor?

X

Xman

Misafir
%100 hiç kimse hiç kimseyi memnun edemez
armudun sapı der, üzümün çöpü

buranın sanırım düzeni bu, beğenmeyen çeker gider
daha doğrusu mevcut kurallar herneyse uyulmalıdır

dip soru: bu arada kaç tane kırmızı kart ile banlanılıyor?

Evet mevcut kurallara yöneticilerde uymalıdırlar hoşlarına gitmedi diye kural dışı olmayan bir durumdan dolayı insanlara ceza vermemelidirler, çekip gitme konusuna gelince bu gidişle zaten öyle olacak, hala empati yapıp kendilerini benim yerime koyacaklarına 3-5 kişi bir olmuşlar beni haksız çıkarmaya çalışıyorlar, nolacak mutlumu olacaksınız eğer benim haksızlığım sizi mutlu edecekse evet ben haksızım siz HAKLISINIZ.

visitistanbul

0
İyinet Üyesi
Reaction score
10
Hocam benim kadar efendi aklı başında dürüst kimseyi kazıklamayan 3 kağıt yapmayan kendi halinde adamı 2 kere hatalarını söyledim diye tefe koyuyolar ya ona yanıyorum.

Silmeyeceksin çünkü biz orada 2-3 kişi birbirimize latifede bulunuyoruz hoş sohbet edip konuyu güncelliyoruz işte sizde bunu anlayacak yapı yok hemen silelim kitleyelim geyik olmasın burası bir forum ve adı paylaşım ortamı çeşit çeşit insan var herkes sizin düşünce yapınızda paylaşamaz istediğin kadar yasakla as kes biç insanları tek tip düşünce yapısına sokamazsın, umarım anlatabilmişimdir.

Üstad bak yapma lütfen tamam yahu bak ilk mesajında kendini yazmışsın ama ikinci mesajında metazori bişiler kabullendirmek istiyorsun insanlara o arkadaşlarımız da belli kriterler içinde konuları temizlemek zorundalar..
Lütfen bence uzatma wpTurkiye arkadaşım olmazmı Lütfen sadece...

X

Xman

Misafir
Uzatmıyorum hocam burada biter bu iş, ilkokul talebesimiyiz ya yok onu yazma yok bunu yapma yok onu niye öyle yaptın yok al sana ceza...... Bişeyler anlatmaya çalışıyoruz ama nafile, anlaşılamadığın yerde durmanında bi anlamı yok bugün burda bu konu çözülmedikçe 2 gün sonra yine aynı sorunlar yaşanacak nereye kadar ertelenecek, çözülmediğine görede bana müsade, hepinize iyi forumlar, üzerimde hakkı olan vardır elbet, profilimdeki msn den bana ulaşabilirler. Kalın sağlıcakla.

cawbella

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Bence Moderatorlerin biraz daha yapici OLmasi lazim.
Kurallar her yerde var buraya özel bir durum değiL ama hiçbir zaman hata yapilmayacak diye bir kaide yok öyle bir tavır takılıyorsunuzki çileden cıkmamak elde değiL Bu kadar Keskin cevaplar vermeniz doğru değiL güc adalet gerektirir birazda Eminim Kurallari tamamen okumayan moderatorler vardir içimizde

Grafix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
sağlıcakla kalın.

cawbella arkadaşım kanıtınız olmadan abuk subuk,bir gerçekliği olmayan legalparalar ortaya atmayınız.ya asıl siz bizi çileden çıkartıyorsunuz suan ne demek moderatorler forum kurallarını okumamıştır ya! ya hayır prim mi yapmaya çalışıyorsunuz diyeceğim oda olamayacak.

burası sıradan bir forum değil,ortada bir oyun var ve biz oyunu kurallarına göre oynamak zorundayız.daha çok şey yazıcam ama yazmıyorum siz yazın çok şey biliyorsunuz ya.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
grafix sana kart çıkaramıyorum yoksa ilk sayfadaki mesajına çok pis yapıştırmıştım kırmızı böyle devam edicekseniz bunuda kilitleyelim arkadaşlar..

Konuya cevap:
wpturkiye arkadasım..

mutlaka bizimde yanlışlarımız hatalarımız olacaktır bunları gündeme getirdiğinizde bir şekilde bu sorun çözülür ancak şuan ortada bir yanlışlık yok.. bizim herzaman söylediğimiz gibi bu ülkedeki bütün forumlardan farklıyız.. iyinet forumlarında bırakın küfürü argo bile ceza alır...
iyinet forumlarında satış baltalamakla yorum yapmak arasındaki ince çizgiyi ayarlayamayan herkes ceza alır.. iyinet forumlarında sert çıkışlar yapan herkes ceza alır... biz hiç bir yazıyı boş beleş bir sebepten silmiyoruz kapatmıyoruz.. bunları düşünüyoruz tartışıyoruz tartıyoruz.. konum neden silindi diye bir başlık açılıyor tamam evet arkadaş merak etmiştir açar.. bide orada açıklama yapıyoruz.. sonra siz bize dönüp istedikleri gibi at koşturuyorlar istediklerini siliyorlar kilitliyorlar diye çıkışınca size tepki (ceza) gösterdiğimiz için suçlu biz oluyoruz... yapmayın arkadaşlar şapkanızı önünüze koyun bi düşünün..

edit: son mesajınızı okudum.. buradan daha iyi yönetildiğini düşündüğünüz bir forum görürseniz lütfen pmle bana ulaşınız.. bizde gelelim..

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar iyinet webmaster forumları diğer hiç bir forumda olmayacak kadar özgürlüklere düşkün bir forumdur.Elbette ki bizimde ufak tefek yanlışlarımız olabilir.Ama unutmayın ki bizde sizin içinizden bireyleriz.

İyinette forum kuralları bellidir.Eminim tüm yönetici arkadaşlarımızda bu kuralları ezberleme seviyesinde biliyorlardır.Çünkü bizim sürekli olarak uyguladığımız maddelerdir.

Ceza alma veya konularınızın silinmesi konusunda o anda online olan her hangi bir yöneticiye özel mesaj atarak detaylı bilgi alabilirsiniz.Hiç bir yöneticinin keyfi karar verme lüksü olmadığı gibi verilen tüm kararlarında mutlaka bir açıklaması olacaktır.Sizinde bu açıklamayı istemeniz en tabi hakkınızdır.Eğer bir hata yapılmış ise mutlaka düzeltilecektir.Bundan kimsenin şüphesi olmasın.

İyinet webmaster forumlarında bundan önce geyik bölümü yoktu.Sırf bu tarz bir isteğiniz olur diye o bölümü aktif hale getirdik.Bunu yapmamızda ki ana gaye neydi?Forumun diğer bölümlerinde belli bir seviyeyi korumaktı.Bu konudan hiç bir zaman taviz vermedik.Bundan sonrada vermeyi düşünmüyoruz.Çünkü iyinettin en büyük özelliğinin bu olduğuna inanıyoruz.Sizinde bunu anlayışla karşılayıp herşeyi yeri ve zamanında yapacağınızı tahmin ediyoruz.

Ufak hatalarımız olsa dahi forumu terk etmeyip hakkınızı daima aramanızı öneriyoruz...

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
wpturkiye bu yaş muhabbetin sıktı artık ama,gerçekten baydın.

35 senelik birikim diyor? Sende baydı diyorsun?
Dalga mı geçiyorsun birader?
Eğer benim 35 senelik birikimim olsaydı ve üzerine bu sözler gelseydi, emin ol ki tavrım wp'ninkinden daha sert olurdu..

Nasıl bir üsluptur anlamıyorum ki?
Allah allah..

Priapos

0
İyinet Üyesi
Reaction score
2
Bence konu kapanmış. giden arkadaş gitmiş. Kalanlar bizimdir.

Sönmüş ateşi yellemeye gerek yok hani.

SargeT

0
Yasakli Uye
Reaction score
10
kimseye bir ayrıcalık tanıyacak lüksümüz yok kimseye garez besleyecek halimiz yok.
Foruma ilk katıldığım zamanlarda çok basit bir konu yüzünden bende iyinet adminden kırmızı kart görmüştüm profilimde mevcuttur herkes bakabilir. Bende o an kızgınlıkla naptımda iyinet bana bunu verdin dedim ama sonrasında anladımki, yaptığım gerçekten yanlış birşeydi. Kurallar neyse onu uyguluyor bu nezih ortamı tertipli ve düzenli tutmak adına çalışıyoruz.

Olaylara yaklaşırken bir aynaya bakar gibi değilde şeffaf bir cama bakar gibi yaklaşın lütfen. Aynaya baktığınız zaman gördüğünüz sadece sissiniz.

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
kimseye bir ayrıcalık tanıyacak lüksümüz yok kimseye garez besleyecek halimiz yok.
Foruma ilk katıldığım zamanlarda çok basit bir konu yüzünden bende iyinet adminden kırmızı kart görmüştüm profilimde mevcuttur herkes bakabilir. Bende o an kızgınlıkla naptımda iyinet bana bunu verdin dedim ama sonrasında anladımki, yaptığım gerçekten yanlış birşeydi. Kurallar neyse onu uyguluyor bu nezih ortamı tertipli ve düzenli tutmak adına çalışıyoruz.

Olaylara yaklaşırken bir aynaya bakar gibi değilde şeffaf bir cama bakar gibi yaklaşın lütfen. Aynaya baktığınız zaman gördüğünüz sadece sissiniz.

Mir'im kimsenin kimseye garez beslediğini en azından ben düşünmüyorum, bende ceza aldım, insanlar benimde profilimden görebiliyorsa cezamı görebilir fakat üslup yanlış..
Bu benim düşüncem, saygılarımla.
Neb.

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
35 senelik birikim diyor? Sende baydı diyorsun?
Dalga mı geçiyorsun birader?
Eğer benim 35 senelik birikimim olsaydı ve üzerine bu sözler gelseydi, emin ol ki tavrım wp'ninkinden daha sert olurdu..

Nasıl bir üsluptur anlamıyorum ki?
Allah allah..

mesela bende bu üsluba çok sert tepki verebilirdim.. kendi mesajınızı yazmadan önce ölçüp biçtinizmi? eleştirdiğiniz kişi olmadıgınızdan eminmisiniz?

biraz empati yapın isterseniz..

sen bir konuyu siliyorsun.. bir kullanıcı nedenini merak ediyor (insandır gayet doğal bir durum ) ve cevap aramak amacıyla konu açıyor.. bende geliyorum diyorumki "neb canı sıkıldıkça konu siliyo" şimdi siz buradan ne çıkarırsınız.. ben kendi çıkarıcaklarımı saymak istiyorum

1- Neb bu işi beceremiyor
2- Neb konulara taraflı yaklaşıyor objektif olamıyor çıkarlarına uygun hareket ediyor

daha sonra niye ceza aldım ben diye pm atmak yerine (cezayı kimden aldıgınızı görürsünüz ama konuyu kimin sildiğini bilmediğiniz için cevap ararken konu açmak bir nebze kabullenilebilir) konu açıyor üstteki cümleyi kurup şahsi fikrime göre aşağısında yazmış oldugum 2 seçenekten birini belirten insan oradada diyorki "ben neb'in verdiği cezaları kabul etmiyorum bana göre yanlış birşey yoktu ayrıca benim 35 yıllık birikimim var"

firar buradan ne çıkarır?

1- Neb'i adam yerine koymuyorum ne yaparsa yapsın umrumda değil
2- Neb benim 35 yıllık deneyimim göz önüne alındıgında bana ceza verme lüksüne sahip değildir o kimdir?

sonuç olarak...

Bu işi beceremediğimizi, objektif olamadıgımızı düşünüyor.Bizi adam yerine koymuyosanız lütfen arkadaşın verdiği tepkiyi vererek forumdan çekip gidiniz.. kimseyi zorla tutmuyoruz.. insanlar bize hakaret etsin, aşağılasın, küçük görsün diye burada çabalamıyoruz.. Bunları düşünen bir üyenin veya insanın hala gelip bizim düzene oturtmak için çabalayıp insanların bilgiye olabildiğince hızlı ve sorunsuz bir şekilde ulaşmalarını sağladıgımız platformda üye olmasını bırakın okumasını bile kendiyle ters düşmesi olarak değerlendiririm...

Not: Neb'e karşı kişisel olarak yazılmış bir mesaj değildir.. herkes mesajı okurken "Neb" yerine kendi ismini koyup okumalıdır burası ne kahvehane nede kızılay çadırıdır arkadaşlar ihtiyacınız oldugunda gelip sonra sizin kriterlerinize uymuyor diye gidiyorum sizi beğenmedim diyemezsiniz.. bu forumda mesajı olan herkese hakarettir bu birgün bunu yapıcak biri varsa hiç beklemesin ekranın sağ üstünde çarpı işaretine tıklasın...

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Firar, dostum.. Ben bu forumdan çekip giderim hiç problem değil, fakat bu forumu seviyorum.
Ve ayrıca bende burada Phpnuke kategorisinde moderatorum ne bir nevi site yönetim kadrosundayım, kimseye bu işi beceremiyorsun da demiyorum ama eğer böyle birşey görürsem tabikide derim, beceremiyorsun diye..
Şöyle bir durum var, ne olursa olsun bir insanın yaşına saygı duyacaksın diye birşey öğrendim ben. Yanlış mıdır? Belki ama ben yanlış olduğuna inanmıyorum.

Herkes bakabilir, attığım mesajlara ne olursa olsun kimseye üslübumda bir terslik var mı?
Sadece bazı dolandırıcı kılıklıları cok sinirlendigim icin deşifre etmişimdir, küçük bir araştırmayla..

Eğer ben üye olarak uslubuma dikkat ediyorsam, yönetici olarak sizler de üslubunuza dikkat etmelisiniz.. Sözüm firar'a değil, firar yazdığım yerlere tüm yöneticiler rumuzlarını yazabilirler :)

Ayrıca bir atasözü ile mesajımı yazıp PS oynamaya devam edecegim :p

Söz ola kese savaşı, söz ola kestire başı..

Saygılarımla ;)

firar

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neb pmde attım kişisel alma diye ama ya yavaş kaldım yada kendimi anlatamadım dediğim gibi benim yazdıgım mesaj kimse için kişisel değildi insanların empati yapması için isim vermek istedim yanlış anlaşıldıysa af ola

Neb

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
neb pmde attım kişisel alma diye ama ya yavaş kaldım yada kendimi anlatamadım dediğim gibi benim yazdıgım mesaj kimse için kişisel değildi insanların empati yapması için isim vermek istedim yanlış anlaşıldıysa af ola

iyi niyet önemlidir, bende sana özel mesaj attım ;) kişisel almadığımı söyledim :)
anlayışın ve açıklaman için çok teşekkürler.
iyi calismalar :)

NeFuSa

0
İyinet Üyesi
Reaction score
15
Ben konuyu baştan sona okudum ve kendimce şöyle bir kanıya vardım :

İyinet'in verdiği ceza haksız değil. Neden?
Forum kuralları bellidir, herkes içindir, üye olurken bunları kabul ediyoruz. Kabul etmek ne demektir? Ben İyinet'in koymuş olduğu kuralları benimsedim ve ihlâli ile beraber sonucuna katlanırım.
Peki bizim yaptığımız hata nerede?
Şöyle ki: forum kurallarının dışında kendi kurallarımızı da dahil etmeye çalışıyoruz. Wpturkiye mesela kendine göre doğru olan bişeyi savunduğunu ve bunun kural dışı olmadığını düşünüyor. Ama 35 yaşındaki bu arkadaşımızın/abizimin/kardeşimizin forum kurallarını okumadığına 20 yaşında bir insan tecrübesiyle kesinlik koyuyorum.
Böyle bir konuda yaş niye karıştırılmış anlamak gerçekten mümkün değil. Wpturkiye'nin bu yaş muhabbetinden bende baydım..

gifted

0
İyinet Üyesi
Reaction score
1
Arkadaşlar kalmak veya gitmek konusunda herkes kararını vermiş.Bizde buna saygı duyuyoruz.Konunun yanlış anlaşılmalara mahal vermemesi için kapatıyorum.

Not:Konuya ekleyeceği mesajın yararlı olacağını düşünenler öm atsın.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.