- Açılan Konu
- 83
saglam chat serveri ariyorum..www.gulsehri.com chat sayfasini server lerine linklemek isteyen varsa msn gelsin..
ReksNet' Alıntı:Türkiye'nin en büyük 2. IRC sunucusu ortalama online user 2000 kadar büyük Server olması sorun çıkartırmı? Eğer çıkartmazsa priv msj atabilirsin.
GuLSehri' Alıntı:msn degistim..birde ben siteye reklam karsiliginda chat linki vericem..
dll' Alıntı:Hangi servermiş o?
ReksNet' Alıntı:Muhabbet.net - mIRCTurk.com
Büyük sunuculara siteler webchatlerini vermek istemiyor genelde benimde dezavantajım bu. Ama şu bir gerçekki Türkiye'nin tek reklamsız trojansiz ve botsuz tek serveridir.
ben server aramiyorum.. chat sayfami serverinize linklemek istiyorum.. karsiliginda sitemin reklami yapilacak..ReksNet' Alıntı:Türkiye'nin en büyük 2. IRC sunucusu ortalama online user 2000 kadar büyük Server olması sorun çıkartırmı? Eğer çıkartmazsa priv msj atabilirsin.
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.