internet üzerinden tasarım ve matbaa baskıları satıyorum
müşteriler kredi kartı ödemesi eklememi istiyorlar
yani herkesin kullandığı gibi affilate veya ebook falan satmayacağım
kartvizit el ilanı yani gerçek ürünler
ben clickbankı yanlış anlamışım
clickbank sadece kendi müştrilerinin ürünlerini satıyor yani benim kredi akrtıyla ürün satışıma aracılık hzimeti sağlamıyor. clickbanktaki firmaların ürün satışı için bu hizmeti var
yoksa yinemi yanlış anladım
Evet yine yanlış anlamışsınız. Clickbankta satabilirsiniz.
Ayrıca Clickbank ten ödemelerinizi havale olarak ta alabiliyorsunz.
Aşağıda adresini verdiğim blogda türk bir arkadaşın kazanç videosu var. Videonun sonunda ödemelerini çek ile değil Havale ile aldığını söyülyor. Mutlaka izleyin.
http://www.googlekazanclari.org/5/google-kazanclari/
Ayrıca Clickbank çekleri için yabancı ortaklı bankaları tercih etmeniz süreci hızlandırır.
Arkadaşlar gerçekten para kazanmak isteyenler varsa internetten size yol gösterebilirim internetten SADECE 1 GÜNDE 130,000 DOLAR KAZANDILAR evet yanlış okumadınız peki şimdi soracaksınız nerden biliyorsun yalandır ama size video kanıtı göstericem yani photoshop oynaması resim falan değil adam birebir hesabına girerek 1 günlük 130,000 dolar değerindeki hesap hareketini gösteriyor birde size şirketten gelen çeki göstericem buraya tıklayarak videoları indirip izleyebilirsinizclickbank hakkında bilgisi olan veya kullanan varmı
internette sattığım ürünlerin kredi kartıyla ödenebeilmesi için burayı kullanmayı düşünüyorum
tecrübesi olan arakdaşlardan yardım bekliyorum
Arkadaşlar gerçekten para kazanmak isteyenler varsa internetten size bu pazarın ne kadar büyük olduğunu ıspatlayacağım internetten SADECE 1 GÜNDE 130,000 DOLAR KAZANDILAR evet yanlış okumadınız peki şimdi soracaksınız nerden biliyorsun yalandır ama size video kanıtı göstericem yani photoshop oynaması resim falan değil adam birebir hesabına girerek 1 günlük 130,000 dolar değerindeki hesap hareketini gösteriyor birde size şirketten gelen çeki göstericem buraya tıklayarak videoları indirip izleyebilirsinizEvet yine yanlış anlamışsınız. Clickbankta satabilirsiniz.
Ayrıca Clickbank ten ödemelerinizi havale olarak ta alabiliyorsunz.
Aşağıda adresini verdiğim blogda türk bir arkadaşın kazanç videosu var. Videonun sonunda ödemelerini çek ile değil Havale ile aldığını söyülyor. Mutlaka izleyin.
http://www.googlekazanclari.org/5/google-kazanclari/
Ayrıca Clickbank çekleri için yabancı ortaklı bankaları tercih etmeniz süreci hızlandırır.