D
Demosis
Misafir
830 dolarlık çekimi clicksor.com dan bugün aldım. Ödeme yapacağını hiç sanmıyodum ama Türkiyeye ödeme yaparak çok şaşırttı beni ve bugün çekim geldi. Tavsiye ederim size bunu.
Arkadaşım aldığın parayı güle güle harca. Fakat sana bir sorum olacak clicksor Türkiye IP lerini kabul ediyor mu?Demosis' Alıntı:830 dolarlık çekimi clicksor.com dan bugün aldım. Ödeme yapacağını hiç sanmıyodum ama Türkiyeye ödeme yaparak çok şaşırttı beni ve bugün çekim geldi. Tavsiye ederim size bunu.
Bu ülkelerde yaşamanıza falan gerek yok, web site trafiginizin %50 ve üstünün bu ülkelerden olması gerekli.2 - Traffic volume must be at least 50% from Canada, United States, and
United Kingdom.
nasıl yaa introyu izledimde..LibRa' Alıntı:5 YIL ? 5 SAAT ? kafanic alistirsan imkanin olsa 5 dk surmez de neyse
symbiantech' Alıntı:clicksor de proxy kontrolü yok arkadaslar kullanan çok kişi tanıyorum. hatta onlar abartmış durumdalar. Artık programlama ekasımı hilemi siz kara verin belirli saatlerde turk iplerinden siteye girenleri proxy ile açtırıyorlar reklam kodlarını fopen ve curl ile parseliyip popup acıyorlar biraz yavaslatıyor ama bu arkadastan cok kazanıyorlar
kolaygelsin.