Blink, yanılıyorsun, ben fbnin avrupada başarılı olmasını isterim. en azından egoist değilim. ülke puanını artıracağını bildiğim halde, neden desteklemeyeyim.
İngiltere'nin puanı yüksek, her yıl 4 takım yolluyorlar, puan artsa ne olur artmasa ne olur. Kesin 4 takımdan biri yarı finale çıkıyor, bu finale de geçiyor. "Türkiye'de ingiltereliler böyle yapıyoooo bizde yapak" gibi avanakca düşünce olmasına üzüldüm. Etin budun ne ki başarılı olunca çekemeyeceksin ? UEFA'yı aldığımızda ben, fbli bir çok taraftarın sevindiğine eminim. O sene ki başarılarımız olmasaydı, GS'nin avrupada ki şu ana kadar yaptıkları olmasaydı, şu anda belki de şl'ye 1, uefaya 2 takım yolluyor olacaktık. Bilmiyorsunuzzz, konuşuyorsunuz. Boş laf torbası.
İngiltere ligi ile kendinizi bir tutuyorsanız, ben birşey demiyorum. Bir daha da sizle futbol konuşmam. Adamlarda şampiyonluğa oynayan, bariz 5-6 takım var. Türkiye'de ?? FB-GS, arada birde işte BJK olursa oluyor. Başka kim oluyor ?
Ben Kayserispor'un yükselişine de seviniyorum. Koyu gs taraftarıyım, ama ligin kalitesinin artmasından yanayım. Şampiyonluk için 2-3 takım daha potaya girse, maçlar bu kadar kolay olmasa, disiplin italyada ki gibi acımasız olsa ve hakem satın almak bu kadar kolay olmasa. Mali durumlar düzelse, iyi transferler yapsak, ligimiz süper olacak.
Bu sene aslında en iyi transferleri Trabzon yaptı. Marcelinho ve Musampa. Gerçi musampa imzalamadı sanırım daha ama büyük ölçüde anlaşma sağlanmış. Marcelinho Almanya'da iyi oynuyordu. Burada istenileni daha veremiyor, umarım düzelir. Musampa'yı Malaga'dan beri takip ediyorum, yırtıcı futbol oynuyor. Ben mevki olarak değilde, tarz olarak Appiah'a benzetiyorum.