T
turkgenc
Misafir
dogrudur
h4x0r' Alıntı:ezik falan f5 in lafı geçmesin bu konuşmada türkiyede tek ezik var oda f5
neyse siz takılın takan taktı hsonu bizde taktıkmı iş tamamdır..
Tunahan' Alıntı:Siz fb'liler serefsiz kelimesinin ne anlama geldigini bilmiyorsunuz. Vatan haini yakistirmasinin ne anlama geldigini bilmiyorsunuz. Bu kafa ile birde Milan'i yenmeyi mi bekliyordunuz.?
O zaman bende soyle soyleyeyim. Turkiye de, kendi taraftarinin onunde 1 kisiden 4 tane gol yiyen takimin yoneticileride, taraftarida, futbolcularida serefsiz, vatan hainidir. Italyanlari sevindirmistir. Oldu mu simdi ?
Schevchenko tesekkur etmis fb'ye. "Tarihe gecmemde yardimci olan fb defans oyuncularina tesekkuru borc bilirim" demis. Turk takiminin defansina dememis. Fb defansina demis.
Fb nin sadece ismi Turkce zaten. Birde taraftari Turk. Keza yabanci kontenjani kalksinda 11 tane gavuru getirip fb de oynatalim diyen gerzekler Turk olamaz. Dimi ama ?
tek kelime süperTunahan' Alıntı:Evet basarisiz olması beni sevindiriyor. Bunun geri kafalılık ile alakası yok. Cunku ben antifb'liyim. Milliyetcilik konusuna gelince ; cok komiksin. Simdi ben bu macta Milan'i destekledim diye sen benden daha milliyetci oldun oyle mi?
Serefsizlik konusu : Milan'i destekledim diye sen bana serefsiz diyebiliyorsan, bende sen sirf fenerlisin diye senin sulalen serefsiz haberin yok derim.
Ben milan'i destekledim diye vatan haini oluyorsam, sende sirf fenerlisin diye sulalen vatan hainidir. En azindan ben ligimizde gelip gavurlar oynasin demiyorum. Ama siz fb liler bunu istiyorsunuz. Tabii Tr de alisiksiniz hakemler ile mac kazanmaya. Yurt disinda azizenin borusu otmuyor. Boyle Ukrayna'li Schevchenko gelir, 4 tane koyar, tesekkur eder ve gider. Ayaklarina saglik. Atamadiklarini / atmadiklarinida atsaydi daha cok sevinirdim. Herneyse iyi gecirdiler.
Gecmis olsun, Schevchenko saolsun. Birde Psv gecirir tam olur. Zaten yurt disinda follos olmussunuz, iyice folloslasirsiniz.
O 5 tane yedigini ima ettigin takimlardan birisi olan Gs, Turkiye yi sokaklara dokmus bir takimdir. Fb liler ancak fotografina bakar o kupa'nin. Fotografi bile fazla sizin gibi eziklere. Gidip bilmem nerenin "Kan" takimindan 6 tane yemedi, S.ligine gidip 0 cekip gelmedi. O zamanda Rivaldo gecirmisti. Yoksa 1 puan alip bayram edecektiniz. Aklima gelmisken Rivaldo'nunda ayagina saglik.
Sana msn de verdim cevabini.dnturkey' Alıntı:h4x0r bakıyorumda yazdıklarıma cevap bile verememişsin
tunahan eğer milan dan 4 yiyen takımın taraftarı şerefsiz diyosan sen en ala şerefsizsindir...