İyinet'e Hoşgeldiniz!

Türkiye'nin En Eski Webmaster Forum'una Hemen Kayıt Olun!

Kayıt Ol!

çok kaliteli hosting isteyenler

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
hosting uçtu atlaspronet

Bu konu hakıında herkesten özür dilerim!!!

DesTRuctionS

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
10 dolara sınırsız bw nasıl weriyor benimde bw sıkıntım wardı insallah saglam bir yerdir biraz arastırmak lazım :)

S

SempatiX

Misafir
Kaliteli dedicatedlari ucuz fiyata veren biryer... Ben kil kaptim tamam bizde kaliteyi ucuza ariyoruz ama www.whois.sc den arattigimda buranin dedicatedlari aldigi yer bunlarin verdigi dedicated in yari ozelligine sahip olanlarini bunlardan daha pahaliya veriyor :D Ne is anlamadim :p

E

erotikbul

Misafir
Sınırsız lafını duyduğunuz yerden kaçın. Bilin ki overselling'in kralı orada yapılıyor, vaadettikleri şeyi 50 kişi alınca da batıyorlar.

Desix

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
aynen.. sınırsız diye bir teknoloji yok biliyorsunuz herhalde..
sınırsız veriyorum diyen yerden kaçın ilk iş.

W

W3BMASTER

Misafir
evet www.atlaspronet.com / www.atlaspronet.net şuanda Türkiye'nin bence en güvenilir ve en iyi hizmet veren host firması... Bu alemde atlaspronet.net'i tek geçerim.Fiyatlarının ucuzluğu sadece avrupa standartları ile aynı standartı yakalamaya çalışmasıdır.Ayrıca 24Saatin yaklaşık 18Saatide msnden online yardımda alabiliyorsunuz.Her konuda ellerinde geldiğince yardımcı oluyorlar.

trextra

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
türkticaret ten aldım bende sınırsız. ilk başlarda çok iyiydi. Şimdi sayfam her hata verdiğinde küfür ediyorum sadece.

W

W3BMASTER

Misafir
kardeş benim sitede atlaspronet.net 'te host edilior hiç sorun çıkmadı şimdiye kadar...Ben kefilim yani şuana kadar atlaspronet.net 'te hostu bulunupta şikayetçi olan görmedim herkes tam tersine met edior.Çünkü gerçekten hizmeti fazlasıyla verior.

E

erotikbul

Misafir
Ya gidin Allah'ınızı severseniz. Güldürmeyin adamı. Güldürmeyin kendinizi. Sınırsız yok. Sınırsız isteyen yerçekiminden bıraksın uzaya bıraksın kendisini.

Sınırsız destek olayı da böyle. 24 saat destekmiş.. Naısl oluyor o iş ? 100 kişi var firmada demek ki, biri uyuduğunda diğeri bakıyor. Yani yemeyelim biririmizi lütfen. Sınırsız bilmem ne diyenden kaçın, kaçın kaçın.

Ayrıca, benim bir şey sahip olmama gerek yok. Ben sahip olacağım kadar şeye sahip olmuşum zaten :D
Neyse tartışma olmasın, ama sınırsız diye de tartışmaya başlamayın.

W

W3BMASTER

Misafir
onder diyorum ben onun musterisiyim arkadası filan değil.Nette araştır bir atlaspronet.net die ama hiç şikayet eden veya karalayan bulamazsın bence hiç araştırma çünkü çok kişi bizim dediklerimizi demiştir.

eg-zotikbul ayrıca sınırsız yoq evet nereye kadar sınırsız diyebilirsin ama panelede bakarsan gercektende sınırsız oldugunu görürsün sınırsız ama ne kadar cok yükleme yaparsan o kadar yavaslar... Sen gidip 50000tane mp3 atmaya kalkarsan tabi sınırsız olmaz...

123mp3

0
İyinet Üyesi
Reaction score
0
Valal ben size önereyim dedim eg-zotik bul ve diğer arkadaşlar. isteyen güzeler isteyen bi sitelerine gidip bakar adamların. ben kendim kullandığım için dedim. e sizede faydası olur diye düşünmüştüm.

M

mavidusler

Misafir
Sınırsız diye bir şey yoktur
Bunu bilir bunu söylerim.
İyi midir kötü müdür bilemem ama "sınırsız" kelimesi tamamen aldatmacadan ibarettir. Hostbul.Net'te o sınırsız web alanı yazan firmalar için yapılan yorumları okuyun bakın isterseniz. Diğer sınırlı sınırsızcılar: dreamturk.com teknolojik.net

W

W3BMASTER

Misafir
kardeş onlar gerçekten dolandırıcıdır.Kurunun yanında yaşta yanıyor...Sınırsız die bişi yoqtur ama belli bir sınırıda yoq yani o kadar fazla alan verior.Panelde sınırsız gösterdiği için sınırsız diorlar...

M

mavidusler

Misafir
W3BMASTER' Alıntı:
kardeş onlar gerçekten dolandırıcıdır...
Arkadaşım dolandırıcılık biraz ağır bir itham. Elde delil olmadan lütfen bu tür ithamlarda bulunmayalım. Evet "sınırsız" söylemi kesinlikle ve kesinlikle kim tarafından kullanılıyorsa kullanılsın bir "aldatmaca"dır ama dolandırıcı denilebilmesi için paranın gaspedilmesi gerekir.

S

SempatiX

Misafir
Panelinde unlimited yazar. Yani bir sınırlama yoktur anlamına gelir yada öyle algılanır ama makinanın bandı dolunca seninde dolmus olur. Yani bu su demektir ki host üzerinde sınırlamamız yok ama makinanın bandı dolarsa senin sitede kapanır... Bir nevi göz boyama ;)

W

W3BMASTER

Misafir
sempatix baska yerlerde böyle olabilir doğrudur.Ama atlaspronet.net 'te kimin basına simdiye kadara böle bisi gelmis...

E

erotikbul

Misafir
:) Yahu lütfen bu kadar çocuk olmayın. Sınırsız tanıtımlarla host alan müşteriler, zaten kazam müşteriler.

Sınırsız bw
sınrısız alan diye 100 YTL ye satılsa diyelim bir paket. Yani biri alsa..
Ben o pakedi
500 MB alan, 20 GB bw olarak satsam gene aynı fiyada. Yine biri alsa..

Sizce hangi alan müşteri kalitelidir?..

Devamlı müşteri kaliteli müşteridir. Neyse çok konuştum, yine yanlış anlaşılcak :D

Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.

Backlink ve Tanıtım Yazısı için iletişime geçmek için Skype Adresimiz: .cid.1580508955483fe5