demek firmasın, hımmm vergi nonu falan verebilirmisin yok veremiyrsan ya firmayım demiyeceksin milleti kandırmayacaksın yada freelance yapıyorum diyeceksin sanırım evinebir masaüstü pc alıp bu işlere başladın, maliye bakanlığına bir mail atıyorum şimdi bakalım sen firmamısın devletimize nasıl bir katkın oluyor
insan olana insan gibi muamele he yakında Adanada işim var, ozaman unutma bu sözlerini İsmail Ulaş Efendi, lan dediğin bu anlarını arayacaksın.
Modlardan ricam konunun silinmesidir.
Çünkü olay gittikçe amacından çıkmakta ve bu adamın sataşmalarına ve saygısızca yaptığı konuşmalara gitmektedir.
Ayrıca İsmail Ulaş sana birşey sormak istiyorum bu sitenin tasarımını kim yaptı çok merak ediyorum, lakin biryerden tanıdık geliyor ama iyi copy yapamamışsın birde sitende bir palavra var,
Firmamız bünyesinde satışa sunduğumuz web alanları içerisinde 1 GB'lık Paketini veya üzerini alan müşterilerimize Dünya üzerinde ilk kez Bizim uygulayacak olduğumuz bir hizmet olan Web sigorta kapsamına girecektir. Bu özellik kapsamına giren Müşterilerimizin alanları içerisindeki bütün veriler tarafımızdan haftada bir kendi sistemimize yedeklenecektir. Herhangi bir saldırı yada hata olduğu zaman bizzat biz müdahale ederek sitenizi size geri kazandırıyoruz yada sizin talebiniz iler yedeği size yollayarak biz görevimizi yapmış oluyoruz. İleriki zamanlarda bu sistemi Müşterimiz olmayan kişisel veya kurumsal içerikli sitelerde uygulayacağız.
Web Sigorta uygulaması tamamen firmamıza ait olup hiç bir firmada bulunmamaktadır. Tarafımızdan onaylatılmış olup Telif Hakları Çukurova Host Internet ve Bilgisayar Hizmetlerine aittir. Noter huzurunda uygulamanın Kullanımı ve tüm hakları firmamız üzerine alınmıştır. Ayrıca marka tescili ve Patent işlemlerimiz devam etmektedir.
böyle diyorsun benim bildiğim buna yedek alma denir
ama sanırım bunu dünyada sen icat ettin ve noterden tasdikletttirdin,
diğer konu sitesi olmayana hapis cezası diyorsun bunuda bilişim dairesine mailliyorum bu daha tasarı aşamasındadır yasalaşmadı bile sen nasıl milleti böyle haberlerle kandırabiliyorsun,
Adres : Yağ Camii yani Mısır Çarşısı sok. Nur İş Hanı Kat : 1 No : 15 SEYHAN/ADANA Tel : 0 322 429 18 83
adresin burasıysa 2 aya kadar orada olacağım...
sen yokken bu piyasada biz vardık. ne yin ne olduğunuda senden çok iii biliyoruz aynı işi yapan bir host firmasının sitesini çalarak bu işler olmuyır akııllı ol aklını koru...
Saygılar,