Madem internetin sahibi web sitelerinin sahipleri neden bekliyoruz. tek başımıza hareket etmiyelim. kesinlikle katılıyorum bazı yaptırımlar olması gerekiyor ama bizim ekmeğimizi elimizden alarak başkalarına verilmesi ne kadar etikdir. (ttnet muzik )
yasaların ne kadar adil ve özgürlükçü olduğunu sorgulayalım o zaman.Özgürlük yasalara karşı gelmekte serbest oldugunu söylemiyor. Demekki yasa dışı bir eylemde bulundular ki kapanma geregi duyuldu.
Kimse sanmıyorum legal yayın yapan siteyi kapatsın Gerekcesi yakında cıkar. Bekleyelim Görelim derim.
Bende kapanmalara karşıyım ama bazende düşünüyorum belli sayıda şikayet olmadan savcılar bu olayı incelemez diyorum demekki savcının araştırıp bu kapanma derecesine varacak bir şuç var ortada.
Savcıda kapatmaya karşıdır ama oda kanunları uygulamakla sorumlu uygulamadıgı zaman tarafsızlıgını kaybeder.
Neyin etikliği allahaşkına saçmalama! Hangi ekmekten bahsediyosun ? Sen albümleri zipleyip rapide atarken iyiydi aylarca yıllarca 10 şarkıyı bir araya getirmek için uğraşan sanatçının hakkını hiçe sayarak illegal paylaşım yap ardından sana yasak geldiği zamanda ekmeğimi elmiden aldılar de. Ayıp bu kadarıda yuh artık !
Sende ttnet gibi sitende yayın yapacağın albümler için git telif hakkını karşıla sanada kimse birşey demez.
Gene olarak internetin suyu çıkmış durumda. Bu sadece bizim ülkemizde değil bir çok ülkede böyle. Siz 3 kuruş reklam alacaksınız diye koskaca toplum kendine ait etik değerlerini hiçe saymayacaktır, bunu bekliyorsanız siz başka şey bekleyin. Kapatma vs belki saçmalık geliyor ancak kanunlar ülkeler arasında çözülmeye başladığı vakit çarpıklıklar oluşuyor. Bu durumdada en etkili çözüm erişimi engellemektir.
Özgürlük yasalara karşı gelmekte serbest oldugunu söylemiyor. Demekki yasa dışı bir eylemde bulundular ki kapanma geregi duyuldu.
Kimse sanmıyorum legal yayın yapan siteyi kapatsın Gerekcesi yakında cıkar. Bekleyelim Görelim derim.
Bende kapanmalara karşıyım ama bazende düşünüyorum belli sayıda şikayet olmadan savcılar bu olayı incelemez diyorum demekki savcının araştırıp bu kapanma derecesine varacak bir şuç var ortada.
Savcıda kapatmaya karşıdır ama oda kanunları uygulamakla sorumlu uygulamadıgı zaman tarafsızlıgını kaybeder.
Öyle bir şey varsa, siteyi Türkiye'ye kapatmaları saçma. Tamamen kapattırsınlar siteyi. Madem illegal şeyler dönüyor, daha mantıklı değil mi?
Ya tamamen kapatsınlar ya da hiç kapatmasınlar. Biz ne suç işledik de, bizim o sitelere girmemiz engelleniyor?
Türkiye’nin ilk webmaster forum sitesi iyinet.com'da forum üyeleri tarafından yapılan tüm paylaşımlardan; Türk Ceza Kanunu’nun 20. Maddesinin, 5651 Sayılı Kanununun 4. maddesinin 2. fıkrasına göre, paylaşım yapan üyeler sorumludur.