Arkadaşlar Host Şirketleri bölümünde çok yazıldı çizildi. Ama sanırım protesto bölümüne yazılmadı.. bu güne kadar kısa sorunlar(önemsiz saydık) oldu.. Ama bu seferki epeyce bozdu. Şuan hala açık değil siteler ve yaklaşık 3 gündür sitelerde Mysql(Apache) kullanan sayfalar açılmıyor.. Hatta şöyle bir olay da oldu. Parayı yatıracağımız gün(2 gün önce) MSN kullanmaya başladım ve MSN'e girdiğim gibi arkadaş bugün ödeme günü gibi açıklama yaptı. Bizim parayı yollayan arkadaşlar da aynı dakikalarda yatırıyorlarmış ve en fazla yarım saat sonra parayı yatırdık. Sonra bende sitelere girilmiyor dedim. Önce TürkTelekomdan dedi. Dedim Hide IP ile girsek de girmiyor dedim. O zaman adres ver bakayım dedi. Baktı evet bu Türk Telekomdan değil dedi. Sonra çıkış o çıkış. 3 Gündür girmedi.
Arkadaşlar İstanbulda bir telefonu aradılar sunucuya bir baksınlar diye. Orda da Elazığda hesabına para yatırdığımız kişi yok dediler(ilk telefonda). İkinci telefonda da arkadaşlara söyleyeceğim diyerek konuyu geçiştirdiler. Şuan hala sitelere girilmiyor kendi çapımızda önlemler yapıyoruz mecburen..
Bu yüzden ya açıklama yada hatalarının kabulünü bekliyoruz. Başka seçeneğimiz kalmadığı için buraya yazmış bulunuyoruz.. Yazmasaydın da bize söyleseydin gibi bir şey sözkonusu değil. Yazmamayı biz de isterdik..
Arkadaşlar İstanbulda bir telefonu aradılar sunucuya bir baksınlar diye. Orda da Elazığda hesabına para yatırdığımız kişi yok dediler(ilk telefonda). İkinci telefonda da arkadaşlara söyleyeceğim diyerek konuyu geçiştirdiler. Şuan hala sitelere girilmiyor kendi çapımızda önlemler yapıyoruz mecburen..
Bu yüzden ya açıklama yada hatalarının kabulünü bekliyoruz. Başka seçeneğimiz kalmadığı için buraya yazmış bulunuyoruz.. Yazmasaydın da bize söyleseydin gibi bir şey sözkonusu değil. Yazmamayı biz de isterdik..